adam 1100 bölümdür mırıldanıp homurdanıyor..Nerede okudum hatırlamıyorum ama şu görseli alıntılayarak "reis çok ağır konuşmuş" yorumunu görmüştüm. Kahkaha atmıştım. Aynı şeyi görünce yine güldüm.
adam 1100 bölümdür mırıldanıp homurdanıyor..Nerede okudum hatırlamıyorum ama şu görseli alıntılayarak "reis çok ağır konuşmuş" yorumunu görmüştüm. Kahkaha atmıştım. Aynı şeyi görünce yine güldüm.
Oda nın bunu düşünecek kadar akıllı olduğunu zannetmiyorumBir teoriye göre;
Vegapunk aslında bir mesaj falan yayınlamayacak. O nedenle konuşmayıp görüntü iletmeye çalışıyor. Bunun amacı da Beş Kadim'i dünyaya afişe etmek. Vegapunk onların meyvelerini ve yeteneklerini biliyor. Boş Yüzyıl hakkında araştırma yaptığından, Beş Kadim'e sanki bununla ilgili açıklama yapacakmış gibi bir imaj çiziyor. Bunun amacı hepsinin adaya gelmesini sağlamak ve onları insanlara göstermek.
Olay artık bitmesi değil. Seri cıvıttı Nika ile beraber, tadı kaçtı
Soda 2v1'in diyaloglarda bile onu hissettirmiyor zaten, arkadaşlarım uzaklaşana kadar sizi burada tutacağım diye yazıyor diyalogları.Nika bile olsa Oda'nın 5 vs. 1 çizip de galibiyet aldıracağını ya da dalga geçireceğini düşünmüyorum.
şoyle sahneler izlemek isteseydik aşirdigi orjinali olan tom ve jerry,looney tunes izlerdik. Okuyucunun ne dusundugu umrumda degil demistiOlay artık bitmesi değil. Seri cıvıttı Nika ile beraber, tadı kaçtı
Vegapunk bu kadar zeki değil.Bir teoriye göre;
Vegapunk aslında bir mesaj falan yayınlamayacak. O nedenle konuşmayıp görüntü iletmeye çalışıyor. Bunun amacı da Beş Kadim'i dünyaya afişe etmek. Vegapunk onların meyvelerini ve yeteneklerini biliyor. Boş Yüzyıl hakkında araştırma yaptığından, Beş Kadim'e sanki bununla ilgili açıklama yapacakmış gibi bir imaj çiziyor. Bunun amacı hepsinin adaya gelmesini sağlamak ve onları insanlara göstermek.
Yok yavv, seyirciye izletmen ve okutman lazım. Senin kendini tatmin yerin mi Shōnen Jump, bitir seriyi deyip siktir eder seni dergi. Satışlar boyuna düşürüyordur diye tahmin ediyorumşoyle sahneler izlemek isteseydik aşirdigi orjinali olan tom ve jerry,looney tunes izlerdik. Okuyucunun ne dusundugu umrumda degil demisti