Sağdaki görselde hareket çekiyor sandımLoki mal gibi bir şey çıkacak. Okuyucuların çekeceği var.
Oda, geçmişte çizdiği silüetleri sürekli değiştiriyor. Aynısını Kaido için yapmıştı. Bence, burada gördüğümü gibi bir Loki ile karşılaşmayacağız. Daha mı güzel çizer yoksa daha çirkin olur bilemiyorum.Loki mal gibi bir şey çıkacak. Okuyucuların çekeceği var.
@artyomdh şimdi Enma'nın azizliği olmuş. işimize nasıl gelirse. Savunmak için Enma'ya sarılmak.Zoro'nun, Enma'nın azizliğine uğraması gibi.
Çocuk zekasına sahip, sümükleri akan ucube gibi bir şey çizer.Oda, geçmişte çizdiği silüetleri sürekli değiştiriyor. Aynısını Kaido için yapmıştı. Bence, burada gördüğümü gibi bir Loki ile karşılaşmayacağız. Daha mı güzel çizer yoksa daha çirkin olur bilemiyorum.
Adam da haz etmedigim uc karakter de toplanmisçok uzatmadan söylüyorum Nika hep vardı.Animenin kilit noktası bu kısım.Piramidin en altında kalanların inandığı, bir gün ortaya çıkmasını beklediği Güneş Tanrısı,Joy Boy.Çıkıp bu b.k yemiş dünyada kendini tanrı ilan edenlerin altında ezilenleri kurtaracak kişi ve bunu büyük bir eğlenceyle yapıyor.En başından beri bu lanse ediliyor zaten.Biz ismini ögrendik sadece,Nika.
William'a göre her şey animenin 1. bölümünden açıklanmalı galiba siz ona çok aldırmayın.
Günümüzde bile özellikle ortadoğuda milletin üstünde bombalar yağıyor,çocuklar kacırılıp köle olarak kullanılıyor.Bu insanlar inançlarıyla kendini avutuyor,avutuluyor.Oda burdan dem vuruyor okuyucularına.İşte Oda bu kadar büyük bir yazar.çok uzatmadan söylüyorum Nika hep vardı.Animenin kilit noktası bu kısım.Piramidin en altında kalanların inandığı, bir gün ortaya çıkmasını beklediği Güneş Tanrısı,Joy Boy.Çıkıp bu b.k yemiş dünyada kendini tanrı ilan edenlerin altında ezilenleri kurtaracak kişi ve bunu büyük bir eğlenceyle yapıyor.En başından beri bu lanse ediliyor zaten.Biz ismini ögrendik sadece,Nika.
William'a göre her şey animenin 1. bölümünden açıklanmalı galiba siz ona çok aldırmayın.
Şahsen bende öyle düşünüyorum. God Of War'daki çocuğun büyük ve sümüklü hali karşımıza çıkabilir.Çocuk zekasına sahip, sümükleri akan ucube gibi bir şey çizer.
Sanki ilk defa yaşanmış gibi konuşuyorsun. Daha öncesinde de yaşadı Luffy bunu. Kaido karşısında da bu oldu. Denizden kurtarıldıktan sonra yemek veren olmasa, yemek yemese yatışa devam edecekti.Luffy'yi tutmak için Oda böyle saçma bir hikaye uydurmuş. Meyvesinin faydasından çok zararı var. Eğer Kizaru hasar atabilmiş olsa haklısın fakat tamamen meyvesinin azizliğine uğruyor. Zoro'nun, Enma'nın azizliğine uğraması gibi.