Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve üzerinden yürütmesi ana karakterinin tüm ağırlığını kaybettirdi. Büyük bir plot twist bu durum. Joy Boy'un reenkarnasyonu olarak bir hikaye işleseydi daha akla yatkın olacaktı, geçmişte gördüğümüz tüm işaretlerde birinin geleceğine dair şeyler duyduk. Bu arc tüm dünyanın Nika'yı beklediğini duyuyoruz hatta Vegapunk ve devler direkt Luffy'e güneş tanrısı diyor.

Ama olmuşla ölmüşe çare yok benim için problem yok ben kayıp yüzyıl ve D. ile ilgili duyduğum şeylere göre nefret kusarım orası önemli benim için.
Önümüzdeki bölümlerde daha da rayına oturacaktır bu muhabbetler.
 
Yazar olmayan bir şeyi götünden uydurup farklı bir şeye bağlamış, olay bundan ibaret. Dediğim gibi sen kendini böyle avutabilirsin, ama bu boktan yazarlığı herkesin sevebileceğini düşünme.
Herkes sevmeli demiyorum. Joy Boy hakkında hiç bir şey bilmiyorduk, böyle bir şeye bağladı. Bağlaması saçma olabilir, gorosei muhabbetleri ve bazı meseleler tam oturtulmadı. İleride onu da oturtursa yerinde olur.
 
Gorosei Nika meyvesini biliyorsa zayıf noktasını da biliyordur. Bence bu arc Nika'nın bir zayıf noktasını göreceğiz.
 
Tutarlı olan yerleri yazın da biraz okuyalım, hak verelim biraz. Mangayi okuyun demeyin. Siz tane tane açıklayın. Bu Nika simdiye kadar hiç bahsi gecmemisken nasıl şimdi herkesin dilinde oluyor. Bir amiral içinden Nika demiyor, garp bilmiyor ya da başkaları hiç konuşmuyor?
Joy Boy diyorlardı işte. O kişi falan diyorlardı. belliydi kurtarıcı hikayesine evrileceği, şaşırtmadı.
 
Luffy hicbir zaman savaş esnasında böyle şebeklikler yapmaz eğlenecekse savaştan sonraya bırakır.Nika luffy'nin sandaleti dahi olmaz rezilsin Nika.
 
E tamam da, Luffy için Joy Boy da diyen yoktu. Biz okur olarak bu yakıştırmayı yapıyorduk kendisine. Çünkü zamanında söz falan vermiş bazı konularda, biz de "bunu Luffy yapacak" diyorduk.
Tamam da adam çıkmış, kardeşim bak bu Joy Boy dediğim adam var ya, işte o kişi Luffy diyor. Bunu da meyve veraseti yolu ile olduğunu söylüyor. Zaten meyvelerin, eşyaların iradesi vardır muhabbetini yapıyordu eskiden de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık