Yalnız Kizaru’nun dayak yiyeceğin emindim de Saturn de arada kaynayacak. Nika, Devler, Bizim tayfa, Pasifistalar, çakma şiçiler, antik robot falan derken fena halde yok edilecek bu denizciler.
Nika bir anda ortaya atılan bir şey. Joy Boy için farklı bir hikaye yazılmış, sonradan Nika buna yedirilmiş olabilir. Ki muhtemelen de öyledir.Avutmuyorum, olan bu. Saçmalıklar var ama Nika bir anda ortaya atılan bir şey değil.
Forum seviyesi çok yüksek, normal tayfa bizim kadar hakim olmuyor ya da youtuber tayfası ne yapsa körü körüne destekliyorlar. Forum yaş kitlesi yüzünden de olabilir. 20 yaş daha genc olsaydım belki bende farklı bakardım.Sevilecek bir yanı yok, bizim forum dışında bu kadar sevmeyen de yok gördüğüm kadarıyla. Reddit, WG falan yıkılıyor böyle bölümlerde.
Forum dışındaki Türk okuyucu kitlesi de epey seviyor. Garip bir durum aslında.
Zoro'nun tek suçu sanji ve Luffy'nin bunlarla başa çıkabileceğini düşünmüştür ya da geri dönerken yolunu kaybeti. Olmayana eksi yazmaz. Zoro ihtiyacımiz var diye arasalar anında vsyi bitirir gelirdi ama adam vsden zevk alıyor.Bu Bölüm:
Vegapunk ölürken gülen Nika'ya
Hala Lucci ile uğraşan Zoro'ya
Bonney'in sözünü yerine getiremeyen Sanji'ye
eksi yazdı. Bir taşla üç kuş.
Belki başka yerleri traş ediyordur.Köse Luffy'nin alaka güldürdü...
Joy Boy’a yüklenen misyonla Nika’ya yüklenen misyon aynı. Tek farkı, biz Joy Boy’u geçmişteki bir canlı biliyorduk, Luffy’de reenkarne olmuş gibi oldu. Bunlar da tahmin edilen şeylerdi.Nika bir anda ortaya atılan bir şey. Joy Boy için farklı bir hikaye yazılmış, sonradan Nika buna yedirilmiş olabilir. Ki muhtemelen de öyledir.
nika, wano'da odanın gomu gomuyu tanrı meyvesi yapabilmek için bir tarafından uydurduğu saçma bir şey.Avutmuyorum, olan bu. Saçmalıklar var ama Nika bir anda ortaya atılan bir şey değil.