Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şakayı bırakırsak Kizaru gibi güçlü meyveye sahip olan ve Kuzan ile Akainu'dan pek de aşağıda olmayan bir adamın adaların yıkımına etki edecek derecede gücü olması lazım. Daha gücüne dair bir şey görmedik. Kuzan bir adayı buz dağı yapıp adalar arası denizi donduruyordu.

Böyle bir savaşı hak etmiyor bu seviyedeki karakterler. Luffy vs Kizaru umarım hak ettiği seviyede gerçekleşir.
Kitlesel takılsa luffy çevresini koruyamaz çünkü, kizaru geri çekilip işin yağmuruna tutsa ne Vega kalır ne bir şey kalır. Kendisini kısıyor demiyorum ama oda kısıyor.
 
Joy Boy’a yüklenen misyonla Nika’ya yüklenen misyon aynı. Tek farkı, biz Joy Boy’u geçmişteki bir canlı biliyorduk, Luffy’de reenkarne olmuş gibi oldu. Bunlar da tahmin edilen şeylerdi.
Meyve üzerinden yürütmesi ana karakterinin tüm ağırlığını kaybettirdi. Büyük bir plot twist bu durum. Joy Boy'un reenkarnasyonu olarak bir hikaye işleseydi daha akla yatkın olacaktı, geçmişte gördüğümüz tüm işaretlerde birinin geleceğine dair şeyler duyduk. Bu arc tüm dünyanın Nika'yı beklediğini duyuyoruz hatta Vegapunk ve devler direkt Luffy'e güneş tanrısı diyor.

Ama olmuşla ölmüşe çare yok benim için problem yok ben kayıp yüzyıl ve D. ile ilgili duyduğum şeylere göre nefret kusarım orası önemli benim için.
 
Joy Boy’a yüklenen misyonla Nika’ya yüklenen misyon aynı. Tek farkı, biz Joy Boy’u geçmişteki bir canlı biliyorduk, Luffy’de reenkarne olmuş gibi oldu. Bunlar da tahmin edilen şeylerdi.
Yazar olmayan bir şeyi götünden uydurup farklı bir şeye bağlamış, olay bundan ibaret. Dediğim gibi sen kendini böyle avutabilirsin, ama bu boktan yazarlığı herkesin sevebileceğini düşünme.
 
Alpa ısrarla luffy diye diretirken Oda ise ısrarla nika diyor şimd biz bu velede luffy'mi diyeceğiz yoksa nika'mı çıkamadım işin içinden.
 
1706816846570.png

Tasvirlerine uysun diye Luffy böyle hareket ediyor. Aşağıda katliam varken hareketlere bak. Luffy karakteri resmen öldürülmüş, yerine bu saçma sapan şey getirilmiş. Yazık. Bizim bildiğimiz Luffy olsa böyle salak salak etrafta zıplayacağına, Vegapunk'ın halini gördüğü gibi Saturn'e dalardı.
 
Dorry ve Brogy, hasırşapkalara "ne olursa olsun ilerleyin bize güvenin" deyip meşhur saldırılarını yapıyorlar. Aynı şey tekrar yaşanabilir. Hasırşapkaların Elbaf'a gitmeleri için bu saldırıyla Satürn'ü vurabilirler ya da yolu açarlar.
Dorry ve Brogy, saldırı yapmadan önce "sadece kanla kaplanmış büyük yılanı(great serpent) delemeyiz" diyorlar. İleride belki böyle bir şeytan meyvesi görebiliriz.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık