Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Kizaru’nun dayak yiyeceğin emindim de Saturn de arada kaynayacak. Nika, Devler, Bizim tayfa, Pasifistalar, çakma şiçiler, antik robot falan derken fena halde yok edilecek bu denizciler.
 
Sevilecek bir yanı yok, bizim forum dışında bu kadar sevmeyen de yok gördüğüm kadarıyla. Reddit, WG falan yıkılıyor böyle bölümlerde.

Forum dışındaki Türk okuyucu kitlesi de epey seviyor. Garip bir durum aslında.
Forum seviyesi çok yüksek, normal tayfa bizim kadar hakim olmuyor ya da youtuber tayfası ne yapsa körü körüne destekliyorlar. Forum yaş kitlesi yüzünden de olabilir. 20 yaş daha genc olsaydım belki bende farklı bakardım.
 
Bu adadan Kizaru ve Satürn'ü öldürmeden gideceklermiş gibi bir his doğdu. Kizaru'nun her yumrukta bana 3-5 bölüm müsaade deyip yerde yatması adam akıllı dövüşecek güçte olmadığını gösteriyor. Satürn zaten ödü kopuyor gibi duruyor nedense Luffy'den.

Hody havası sezdim Kizaru'dan,bu arcın Nuh gemisi bakalım ne olacak.
 
Bu Bölüm:

Vegapunk ölürken gülen Nika'ya
Hala Lucci ile uğraşan Zoro'ya
Bonney'in sözünü yerine getiremeyen Sanji'ye

eksi yazdı. Bir taşla üç kuş.
Zoro'nun tek suçu sanji ve Luffy'nin bunlarla başa çıkabileceğini düşünmüştür ya da geri dönerken yolunu kaybeti. Olmayana eksi yazmaz. Zoro ihtiyacımiz var diye arasalar anında vsyi bitirir gelirdi ama adam vsden zevk alıyor.
 
Nika bir anda ortaya atılan bir şey. Joy Boy için farklı bir hikaye yazılmış, sonradan Nika buna yedirilmiş olabilir. Ki muhtemelen de öyledir.
Joy Boy’a yüklenen misyonla Nika’ya yüklenen misyon aynı. Tek farkı, biz Joy Boy’u geçmişteki bir canlı biliyorduk, Luffy’de reenkarne olmuş gibi oldu. Bunlar da tahmin edilen şeylerdi.
 
Bu seride hakiyi niye duymadık vb kabul edilebilir ama nika asla kabul edilemez. Sorun nika veya güçleri değil. Anasını satayım evrende nikayi bilmeyen yokmuş ama biz şimdiye kadar duymadık. Luffy izole bir yerde olsa yine bilmeyelim olayı sadece luffy ve tayfa gözünden görsek yine bilmeyelim ama biz MF sonrasi bile gorsei gibi adamların konuşmalarını gördük? Bu gizem falan da değil yani hani saklayalım deseler ters köşe için bekleseler yine mantıksız, Kuma hikayesini anlatiyor bekliyor şimdi devler biliyor. Yarın 10 doruki askerler de nika diye söylerse şaşırmam. Yarın Robin nika ile ilgili ansiklopedik bilgi verirse şaşırmayın. Naruto'nun kimliği gibi bir durum değil bu ya da Ichigo'nun durumuyla alakası yok. Bana nikayi mantikli aciklasin birisi biz de kabul edelim.
 
Yalnız şakayı bırakırsak Kizaru gibi güçlü meyveye sahip olan ve Kuzan ile Akainu'dan pek de aşağıda olmayan bir adamın adaların yıkımına etki edecek derecede gücü olması lazım. Daha gücüne dair bir şey görmedik. Kuzan bir adayı buz dağı yapıp adalar arası denizi donduruyordu.

Böyle bir savaşı hak etmiyor bu seviyedeki karakterler. Luffy vs Kizaru umarım hak ettiği seviyede gerçekleşir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık