Her şey çok açık net belli de seninki yine hikaye anlatıyor.Bonney'in meyve X-Men: Days of Future Past filmindeki sentinellerin güce benziyor.
İşini tam bitiremedi ya ona takılmıştır kafası. Yerdeyken düşünecek vakti çoktu.Japonca raw halini şimdi görüp okudum, Kizaru yerdeyken aklından "Bonney, Sentomaru-kun..." diye geçiriyor, taraf mı değiştirecek diye kıllanmadım değil.
Sağlam mentali olan birinin elinde serinin en güçlü meyvesi diyebilir miyiz?Her şey çok açık net belli de seninki yine hikaye anlatıyor.
Saturn net bir şekilde gücün ne olduğunu söylemiş. Örneğin kendini WB gibi hayal etse deprem meyvesi kullanacak ama WB olmadığının ne kadar çok farkında olursa bu gücü o kadar azalacak. Nika'nın lastik olduğunu biliyor o yüzden Nika'nın lastik özelliğini kullanabiliyor sadece.
Yani işin özeti 10 yaşındaki çocuk lastik olduğunu bildiği anda çakmış g3'ü
Bak sen sadece Nika olabiliyor ima ettin oradan patladın. Ben sana güzelce açıkladım. Kuma ona verdiği bilgi üzerinden Nika hayal etti Nikam'sı gelecek dedi kolu şişti. Kolunun şiştiğini mi hayal etti o bile belirsiz. Sadece Nika'msı gelecek diyor. Lastik biri için kolunun şiştiğini hayal edip kol şişirmesi de önemli değil. Luffy bunu tonlarca hava üfleyerek yapıyordu elini ısırarak. Bunları güzelce açıklamıştım. Buradan patladın.Yav işine bak adam direkt sadece lastik gücünü kullanabiliyor demiş, Nika'nın nasıl olduğunu bilmediği için.
Sadece lastik gücünü kullanıyor ve çakıyor g3'ü 10 yaşında sen gelip şuradan bile hikaye anlatıyorsun resmen bıktırdın ya
Boşuna yav he he çekmemişim sana xD
Tamam tamam üzülme ben patladım sen patlamadın xDBak sen sadece Nika olabiliyor ima ettin oradan patladın. Ben sana güzelce açıkladım. Kuma ona verdiği bilgi üzerinden Nika hayal etti Nikam'sı gelecek dedi kolu şişti. Kolunun şiştiğini mi hayal etti o bile belirsiz. Sadece Nika'msı gelecek diyor. Lastik biri için kolunun şiştiğini hayal edip kol şişirmesi de önemli değil. Luffy bunu tonlarca hava üfleyerek yapıyordu elini ısırarak. Bunları güzelce açıklamıştım. Buradan patladın.
Sana Kuma ona deprem meyveli Nika anlatsa o gücüde kullanır demiştim. Bu metinlerde o da söyleniyor. Buradan patladın.
Reyiz anlayacağın büyük patladın yav.
Amirallere çok büyük artı yazar. Zaten şu an Amirallere zarar veren tek şey Aramaki. Onu da Yunanistan'a iteledik çoktan bizimle bağı yok. Gümbür gümbür gelmeye devam ediyoruz.Hareket edebilen tek kişinin Kizaru olduğunu dolayısıyla Luffy'ye yemeği onun verdiğini söylüyorlar.
Çünkü kendisi şamar oğlanı.Neden şanji