Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney Nika'nın lastik gibi bir gücü olduğunu bilip ona göre kendi gücünü kullanıyor eyvallah. Peki yanı başında arc boyu gezen Luffy'nin kullandığı güce hiç mi şaşırmıyor? Aha işte bu Nika demiyor.
 
Öyle olacakmış metin onu söylüyor. Ben de onu söyledim. Nasıl bir şey hayal ediyorsa o çıkıyor. Saturn öyle açıklıyor gücünü. Nika'nın deprem gücü var dese deprem yapacakmış Bonney.

Nika değil de Pika dese büyük dev olacakmış. Metin de bu söyleniyor. Ben de saçma dedim zaten.

Bonney yaşlandıkça meyvenin potansiyeli azalır da her şeye rağmen Kaido'nun bedenini, Wb'nin deprem meyvesini falan hayal edebilir ayrı ayrı. Hiçbir sınırı olmayan en uçuk güç bu asıl. Mesela yaralandı, Marco'nun gücüyle iyileşti. Sonrasında Kaido'nun bedenini de hayal edebilir. Oda'nın hemen sınır çizmesi gerekiyor bu meyveye.
 
Reyiz sen ne satıyon? Ben sana daha geçen Bonney hayal ettiği şey oluyor Kuma ona lastik güçlerinden bahsetti bu yüzden Bonney kafasında lastik güçü bir Nika hayal etti dedim. Şimdi ise neyi hayal ederse o gücü alır diyor. Gerçek hakkında bilgisi arttıkça güçleri sınırlanıyor. Bunun Nika ile alakası olmadığını söylemiştim sana.

Büyük patladın yav. Azıcık samimi olup kabullen reyiz. Büyük erdemdir.
Yav işine bak adam direkt sadece lastik gücünü kullanabiliyor demiş, Nika'nın nasıl olduğunu bilmediği için.

Sadece lastik gücünü kullanıyor ve çakıyor g3'ü 10 yaşında sen gelip şuradan bile hikaye anlatıyorsun resmen bıktırdın ya :oleyo2:

Boşuna yav he he çekmemişim sana xD
 
Kuma'nın sahneleri iyi.

Nika'nın Allah cezasını vermiş. Aferin Kizaru.

Oda kapakta hala Zoro'ya Dragon'lu Mragon'lu tişörtler çiz Allah'ın belası yüzsüz adam. Allah senin de cezanı verecek.

Nika ve Vegapunk bu serinin başına gelmiş en büyük hayal kırıklığıdır.
 
yamato'nun tayfayla birlikte çizildiği görmek, yamato davası uğruna büyük bedeller ödemiş olduğumdan beni çok mutlu etti açıkçası. yamato'nun tayfayla birlikte yolculuk edeceği günleri görmemiz de yakındır.
Yamato'yu tayfa üyeleri arasında görünce bir mutlu oldum. Şu kız tayfaya bir katılsın yeni çağın Rocks Korsanları olarak anılırlar.

Arkada Momonosuke de var fakat o daha ziyade çin takviminde ejderha yılı olduğu için mi konulmuş acaba tayfa üyelerinin hepsinin üzerinde ejderha resimleri var.
 
Kuma'nın çizimleri çok iyi olmuş. Umarım böyle devam eder.

Oda umarım Kizaru'yu mf Garp gibi pasif çizmeye çalışmaz bu arc. Satürn, Bonney'i öldürecek adam hala izliyor. Hareket edebiliyor mu onuda belli etmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık