Kuma gelmişken Sanji’yi Germa gemisine yollasın. Judge ve Ceasar şimdiye CoC aşısı geliştirmiştir.Sanci ölsün ve Cacci, siyah saçlı klon Sanci 3.0'yı tayfaya getirsin artık.
Kuma gelmişken Sanji’yi Germa gemisine yollasın. Judge ve Ceasar şimdiye CoC aşısı geliştirmiştir.Sanci ölsün ve Cacci, siyah saçlı klon Sanci 3.0'yı tayfaya getirsin artık.
Öyle olacakmış metin onu söylüyor. Ben de onu söyledim. Nasıl bir şey hayal ediyorsa o çıkıyor. Saturn öyle açıklıyor gücünü. Nika'nın deprem gücü var dese deprem yapacakmış Bonney.
Nika değil de Pika dese büyük dev olacakmış. Metin de bu söyleniyor. Ben de saçma dedim zaten.
Yav işine bak adam direkt sadece lastik gücünü kullanabiliyor demiş, Nika'nın nasıl olduğunu bilmediği için.Reyiz sen ne satıyon? Ben sana daha geçen Bonney hayal ettiği şey oluyor Kuma ona lastik güçlerinden bahsetti bu yüzden Bonney kafasında lastik güçü bir Nika hayal etti dedim. Şimdi ise neyi hayal ederse o gücü alır diyor. Gerçek hakkında bilgisi arttıkça güçleri sınırlanıyor. Bunun Nika ile alakası olmadığını söylemiştim sana.
Büyük patladın yav. Azıcık samimi olup kabullen reyiz. Büyük erdemdir.
Yamato'yu tayfa üyeleri arasında görünce bir mutlu oldum. Şu kız tayfaya bir katılsın yeni çağın Rocks Korsanları olarak anılırlar.yamato'nun tayfayla birlikte çizildiği görmek, yamato davası uğruna büyük bedeller ödemiş olduğumdan beni çok mutlu etti açıkçası. yamato'nun tayfayla birlikte yolculuk edeceği günleri görmemiz de yakındır.
Cacci'nin genleri alsaydı çoktan o chad çeneye ve Coc sahibi olurdu. Babasının elini öpüp, aşıyı yaptırmalı. Aksi halde Momo'nun yeni çağa götürecek gemisinde kendisine yer bulamayacak.Kuma gelmişken Sanji’yi Germa gemisine yollasın. Judge ve Ceasar şimdiye CoC aşısı geliştirmiştir.