Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün basında yatar vaziyette. Sentomarunun yakanlandıgı öğreniyor bonneyin zaten görüyor. Luffye biri yemek vermiş Sonrasındaki sayfada kızaru arkasını taşa dayamış duruyor. Yani hareket edebiliyor. Luffye hareket edebilen biri yemek verdiğine göre ve bunu fark edilmeden yapabildiğine göre kizarunun luffye yemek verme olasılığı aşorı yüksek.
 
Luffy, Kizaru ile olan savaşını kazandı ama Kizaru, Luffy'e nazaran daha erken kendisine geldi. Bu durum çok fazla canımı sıkmaya başladı. Her kritik vs öncesi bir kez bu herifi yerde görüyoruz ve ayılması için ülke stoğunu tüketmesi gerekiyor.

Aklıma bir varsayım geldi ama ne kadar mantıklı bilemedim. Luffy, G3'e geçtikten sonra çocuk formuna dönüyordu. Acaba bunun nedeni Bonney'nin kullandığı çarpık gelecek olabilir mi? Sonrasında geçmeme sebebi ise artan irade gücü olabilir mi?

Kuma'nın Saturn'e vurmasını çok isterim ancak vuramayacağını düşünüyorum. Bir sonraki bölümün sonunda kesinlikle Luffy'i ayakta göreceğiz. Yonkou'nun 3. numaralı adamı olarak Sanji inanılmaz pasif kaldı. Hareket edememesi, orada Zoro olsa dişini kırar bir şey yapardı. Şahsen Sanji'nin bir şekilde hareket etmesini ama çevredeki bir koramiralin anlık engel olmasını daha çok isterdim.
 
Kizaru adam gibi adam olduğunu gösterdi.Kendi rütbesine ihanet etmeden yapacağı tek şeyi yaptı.Kendide farkında bu düzendeki en üsttekilerin ne kadar şerefsiz olduğunu ama bunu değiştirecek elinden hiçbirşey gelmez.
 
Anlaşılan o kolyede bir şey var ve Kuma bu sayede oraya gelebildi kişiliğini kaybetmesine rağmen. Bilinçsiz olması, emirlerin işe yaramaması ve buna rağmen Bonney'n yanına gelmesi Kuma'yı bir şeyin tetiklediğini gösteriyor.
 
Karşılaşmanın kazananı Kizaru, kaybedeni Luffy olmuştur.

İki kere iki dört!
Rüyanda mı? Mangada ne olduğu çok açıkta o yüzden dedim.

Luffy tek attı, Gear 5'in sıkıntısı da çok fazla enerji tüketiyor.

Senin rüyanda nasıl bir hikaye döndü bilmiyorum ama mangada Kizaru, Luffy'ye neredeyse hasar atamadı!?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık