Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapak resmindeki Hasır Şapka Korsanları'nın 10. Üyesi Yamato'yu çizmesi beni ziyadesiyle mutlu etti.

Bölüm de gayet güzeldi. Bonney'in her şeyi yapabilecek gücünün olması onu En Kötü Nesil üyeleri sıralamasında en sonlardan alıp en başlara getirmek için yetti. Tayfaya Yamato'dan sonra katılmasını isteyeceğim iki bayandan biri Bonney, diğeri de Hancock.

Bölüm sonundaki not bir sonraki bölümde Kuma'nın devleşeceği bir bölüm olacak. Muhtemelen Bonney'e, Nika'nın Luffy olduğunu da yine Kuma anlatacak.
 
Kuma gerçekten inanılmaz birisi çıktı
Bu saatten sonra etrafa mal gibi bakan Dragon'un değil
Luffy'nin tayfaya yakışır:artiz:
 
Kuma bastı koka'yı vuracak yumruğu kaçarı yok... Şimdi açıklanması gereken 3 şey var. Kuma bilincinin bu kısmını nasıl kullanabilidi? Bu Satürn'de ki gücün açılımı nedir. Luffy'ye yemeği kim verdi.

Kuma galiba Luffy ile birlikte savaşacak. Nika ile birlikte savaşma şerefine nail olup mutlu bir şekilde ölecektir. Ama umarım ölmez kendisi çok büyük bir güç kaybolmasın. Bunca şeye rağmen ölmedi gelip burada da ölmesin. Abuk sabuk karakterleri öldürmedin bari bu adamın az mutlu olmaya ihtiyacı var. Bunu Ferdi Tayfur filimi gibi bitirme...

Başkaları ölsün bu kez.
 
Sonunda bonneyin zayıf noktası gösterildi. Çocuk olduğu için sınırsız potansiyelde ne kadar büyürse potansiyelleri o kadar azalır . Ve bonney inanmadıgı bir geleceğe dönüşemiyor. Bölümden bunu anladım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama olması gereken buydu bence Luffy nin yıllarca çalışmasındam karakterinden vb etkenlerden gelen gücü daha çocukken kullanabiliyordu.
 
Luffy e yemek veren bence Robin . Ama nasıl hareket edebiliyor . Sanji bile donmuş
Vücudu hareket edemese bile oluşturduğu uzuvlar hareket edebilir. Robin düşüncesi bence de en mantıklısı artık. Varlığı hakiyle algılanamayan birinin hareketi olmalı. Robin'in ekstra uzuvları ayrı bir kişilik değil ve Luffy harici birine yapılmış bir hareket olmadığı için algıdan kaçması en olası.
 
Bu teoride Bonney'in Kuma'nın anılarını gördüğünü, dolayısıyla kolye vermiş olsa onu da bilebileceğini söylüyor. Ancak bilmiyordu. Teori sahibi kolyenin Vegapunk tarafından yapıldığını, daha önce Gorosei ile konuşmasında da söylediği gibi Kuma'nın kişiliğinin korunmasına olanak sağlayacak bir parçasını ayırarak sakladığını ve üstlerin emirlerine uyma özelliğini yok sayacak bir teknoloji olduğunu iddia ediyor. Buna göre Bonney kolyeyi taktıktan sonra hayati tehlikeye düştüğünde kolye verici mantığında çalışıp Kuma'ya haber verecek. Bu nedenle daha önceki ölüm kalım olaylarında Kuma gelmedi diyor çünkü kolyeyi takmıyordu.

Kaynak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık