Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekstra olarak gerçekten Luffy'e yemek sağlayan Kizaru gibi. O soldaki panelden çıkan ramenin dışında panel okuma sırası olarak da buna işaret ediyor. Saturn kimin bu bebeye yemek verdiğini soruyor bu da demek oluyor ki bu yemekler bir anda Luffy'nin yanında bitti ve kimin getirdiği belli değil. Sonraki panelde denizcilerin buna müdahelesi ve Kizaru'nun sessiz bir şekilde bir iç ses bile olmadan yerde oturduğu panel geliyor, Kizaru paneli bunu ima etmekten başka hiçbir anlam taşımıyor gibi. Eğer amaç Kizaru'nun kalkamadığını hatırlatmak olsaydı zaten bunu önceki bir panelde onu yerde yatarken çizmekle göstermişti Oda.
 
zoro başka yerde, vitaminsiz lucci ile çarpışıyor. çıplak el ve ayakla karşı koyabiliyor lucci. sanji yerden kalkamıyor. meyve gücü vb. durumlardan. luffy sönmüş kendine gelemiyor. wano arc. bu üçlü niye şişirildi o zaman. luffy yı bırak, sanji ve zoro içinden geçer satürnün. kuma bilinci olmadan babalık içgüdüsüyle bide hakili yumruğu ile satürnü korkutabiliyor veya tırsmasını sağlıyor. güç dengesi zaten yoktu da kumanın gelişi içinde luffy , zoro , sanji böyle harcanmaz. serapimler var bari onlar oyalasaydı da matığıma yatsaydı.
 
satürn, daha öncede yazdim hala ayni fikirdeyim muhtemelen bu arc gg. ve beklendigi gibi kuma geldi. ilginç bir dövüs olacagi benziyor ancak en azindan Satürn'ün meyve veya neyse gücü, hakkinda biraz bilgi vermesi gerek odanın. Sanji ve digerleri hareket edemiyor, boney gücünü kullanamiyor ki sanji güçlüde.

Satürn'ün meyve gücü belirirken, bir daire belirmisti 1094'te. Acaba o daire içinde veya daire çevresinde olanlar için meyvenin güçleri aktif oluyor olabilir mi ya da o alan içinde çok farkli güç açiga çikarabilme gibi birsey. Bu halde biraz law'un meyvesine benziyor da denilebilir. Room içerisinde yapabileceginin limiti yok gibiydi.

Diger taraftan kuma etkilenmemis gibi ayagini tuttu Satürn'ün. Diger bölüme belli olur. limiti mi var gücünün birilerine karsi veya ne oldugu ile alakali.

Ayrica luffy'nin o halde yemek yemesi de komedi. Bu arada Bonney'nin meyvede zaten ilginç. luffy'i görünce o halde o oldugunu anlayacaktir. Sonrasinda tabiki luffy gibi güçlü olmasi beklenmez ama bazi formlari da belki kullanabilir. O halde luffy+çakma luffy bonney :) vs satürn+denizciler görebiliriz belki. Birde bonney'nin pili de luffy gibi biterse tamamdir.
 
İmparator seviyesi Kizaru'ya ağır gelmiş.Adam hala toparlanmaya çalışıyor.Oysa yediği tek yumruk...
İmparator dövemez onu beklemiyordum ama en azından mücadele eder diyordum.Hayal kırıklığı oldu.İş ahlakı hoşuma gitti ama etik değil.Kadimlerin oyuncağı...
Fujitora ve Kuzan özel adamlar gerçekten.
Kuma o yumruğu atsın ve Bonney ile mutlu ve huzurlu bir hayat sürsün.Lütfen olsun bu.
Kafalarındaki ödülden anlasılıyordu seviyesi. Yonkoular a verilen ödül 4 milyar amiral lere verilen ödül 3 milyar(cross guild) crocodile ile kızaru arasındaki farktan çok daha büyük fark var kaido kizaru arasındaki fark çünkü ödül yükseldikçe artış miltarı azalıyor. Luffy nin ödülü boşuna 3 milyar olmadı. 3 tane üç milyarlık adam biri bir yonkoudan tek yedi. Biri tamamen bir yonkou ya yenildi. İçinde anca kendi ödül seviyesindeki birini yendi(hızını yakalayamadığı için çok uzun sürdü)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık