Op'ta davul gözüken her sahneyi ele alıp arkaya komplo müziği koyarsan yutup kanalının yükselişi durdurulamaz @Erwin Smith
Enel'in sırtında davul vardı ve güçleri Luffy'ye işlemiyordu. Oda ne büyük adammış.Davul muhabbeti. Nika ile davul aynı şey.
Redditte 5 bin beğeni garanti şu teoriyeEnel'in sırtında davul vardı ve güçleri Luffy'ye işlemiyordu. Oda ne büyük adammış.
Enel'in tasarımı da ilginç. Yine de davul muhabbetleri alakalı olsa da Nika muhabbetini ben de sevmedim.Enel'in sırtında davul vardı ve güçleri Luffy'ye işlemiyordu. Oda ne büyük adammış.
Bunu azıcık süsleyip post açayım, iyi fikir.Redditte 5 bin beğeni garanti şu teoriye
Nika olayına en çok senin küfür etmen gerekirken savunuyorsun, gerçekten şaşırtıyorsun beni.Enel'in tasarımı da ilginç. Yine de davul muhabbetleri alakalı olsa da Nika muhabbetini ben de sevmedim.
Savunduğum bir tarafı yok. Çok da küfür ettim zaten. Ama Bink'in Sakesi muhabbeti ilginç. Zira daha öncesinde de bunun üzerine yazılmış teoriler de vardı galiba.Nika olayına en çok senin küfür etmen gerekirken savunuyorsun, gerçekten şaşırtıyorsun beni.
Her davul olan kısmı kanıt diye sunacaklarsa işimiz var.Savunduğum bir tarafı yok. Çok da küfür ettim zaten. Ama Bink'in Sakesi muhabbeti ilginç. Zira daha öncesinde de bunun üzerine yazılmış teoriler de vardı galiba.