Sinekten yağ çıkarma çabaları. Bunları gördükçe aklıma şu adam geliyor;Bink'in Sakesi şarkısında geçen bir dörtlük, Nika'ya ve dansa gönderme olabilir deniyor.
Somewhere in the endless sky, a storm has started comin' by!
Waves are dancing having fun, it's time to sound the drums!
If we let blow winds of fear then the end of us is near!
Even so, tomor-row the sun will rise again!
Şarkının devamında "Ay'ın altında buluşacağız, rüzgar bizim ninnimiz" sözü de geçiyor.
Binks' Sake
Binks' Sake is a song that was commonly sung amongst the pirates of old. The song is meant to lift the spirits of those who sing it. Being a pirate of the old days, Brook knows this song quite well and sings it most chances he is given. He was the first person seen in the story to sing the...onepiece.fandom.com
Devamında güneşte tekrar yükselecek diyor demek ki güneş tanrısı nikaluffy de korsan kralı olup en tepeye yerleşinceEven so, tomor-row the sun will rise again!
Vücudunu değiştirdiğini biz de söyledik zaten. G3 gibi şişme sesi mi çıkarmış?
Yalnız Bink'in sakeei serinin temeline yansıyacak bir şarkı idi.Sinekten yağ çıkarma çabaları. Bunları gördükçe aklıma şu adam geliyor;
HahahahaYalnız Bink'in sakeei serinin temeline yansıyacak bir şarkı idi.
Öyle bir şey demedim. Ama Bink'in sakesi de öyle alelade bir şey değildi.Hahahaha
Yav he he Nika baştan beri vardı biz lütfüye poh atmak için uyduruyoruz xD
Orada "Dalgalar eğlenerek dans ediyor, davulları çalma zamanı!" yazıyor. Bu cümleyle Nika'nın bir alakasını kuramadım.Öyle bir şey demedim. Ama Bink'in sakesi de öyle alelade bir şey değildi.
Davul muhabbeti. Nika ile davul aynı şey.Orada "Dalgalar eğlenerek dans ediyor, davulları çalma zamanı!" yazıyor. Bu cümleyle Nika'nın bir alakasını kuramadım.