Krieg = Bukaner
Mihawk boşuna kaçmamış.
Krieg = Bukaner
İvankov'un kafası 3 metre. Gövdesi filan 1 metre. Kafası küçülse birleştirildiğinde 2 metre olurEn anlamsız ırk Buccaner oldu. Normal insandan uzunlar ama devden kısalar.
Mihawk ve Shanks 1.98-1.99 boyundalar mesela. Roger ve Garp ise 2.70 üstü... Hangisi normal insan bunların? Amiraller desek coğu 3 metre üstü...
Ivankov 4 metre mesela ama Buccaner değil mi?
Gitselerdi boşuna giderlerdi. Zaten Vivi orada değilmiş ama, oradan kurtulmasaydı, Vivi de İM'in metresi olacaktı. Bence yine de gidilmeliydi. Oda hata yapmışBizimkiler kurtarmaya gitmeye kararlıydı usta. Maalesef Zoro 3 sayfa dil döküp vazgeçirmişti. Sanji gittiğinde de aynı şeyi yapmaya çalışmıştı. Zoro’da bi gaddarlık seziyorum…
Croco gençken Wbye meydan okudu, doffy Tsuradan kaçtı onu atladın. Ona da kesin değinir. :dfgd sonra ödüller boş diye geçer.Doffy birliğe katılırsa önce adamı der ertesi gün ortağı demek zorunda kalır üçüncü gün de ödüller boş şeyler muhabbetine başlar.
Lili olsa Lili'nin ihanetinden bahsetmezdi. Başta ben de öyle düşünmüştüm. Yediği meyvenin kullanıcısını ele geçirme gibi bir meziyeti yoksa İm Lili çıkmaz.İm bence kadın olmalı hatta ben geri dönmeyen lili olduğunu da düşünüyorum. Muhtemelen alabastadaki silahı da bir şekilde bulup yada alıp en üste çıktı. Bu über üç parçadan biri onun sakladığı yerde olduğu için düzenin bozulmaması için kendisi boş tahtın kraliçesi oldu.