Tayfasından yardım alması büyük karaktersizlik gerçektenYav WB 10 sahnede gördük 7'sinde yardım gördü tayfasından sen ne anlatıyorsun.
Senin eleman dövüştüğü rakibinden yardım aldı Kata dövüşünde xD
Tayfasından yardım alması büyük karaktersizlik gerçektenYav WB 10 sahnede gördük 7'sinde yardım gördü tayfasından sen ne anlatıyorsun.
Akainu ben ayıp ettim bu dövüş adil olmadı diyip Squardo’nun kestiği kadar kendini kestirseydi savaşı alırdık meselaTayfasından yardım alması büyük karaktersizlik gerçekten
Bunların hepsini toplasan 1 tane Zoro etmez utanmaz adammm!Bu arada seride en çalışkan karakterler Amiraller ve Garp’tır. Amiraller sıradan bir insan çalışmalar sonucu o seviyeye ulaşmış. Sadece potansiyelli oldukları için meyveler sonradan verilmiş başka bir şey yok. Garp zaten sadece yumrukla zirveye gelmiş.
Yonkolar ise doğuştan şanslı karakterler. 6 Yonko (WB,Kaido,Big Mom,Shanks,Teach,Luffy) var. 4’ü özel bedenle doğmuş yıkılmıyor, 1’i yüksek hakiyle doğmuş, diğerini anlatmaya gerek yok.
@Montana @sensey
Zoro’yu saymamış o evrenin en çalışkanı.Bunların hepsini toplasan 1 tane Zoro etmez utanmaz adammm!
Ezeli rakibi ile 3 günlük savaş sonunda şarap içip partileyen adamın fanısın. Yersen eskiler çok sağlam dövüştü.Tayfasından yardım alması büyük karaktersizlik gerçekten
Bunları okuyan Shiki reis…Bu arada seride en çalışkan karakterler Amiraller ve Garp’tır. Amiraller sıradan bir insan çalışmalar sonucu o seviyeye ulaşmış. Sadece potansiyelli oldukları için meyveler sonradan verilmiş başka bir şey yok. Garp zaten sadece yumrukla zirveye gelmiş.
Yonkolar ise doğuştan şanslı karakterler. 6 Yonko (WB,Kaido,Big Mom,Shanks,Teach,Luffy) var. 4’ü özel bedenle doğmuş yıkılmıyor, 1’i yüksek hakiyle doğmuş, diğerini anlatmaya gerek yok.
@Montana @sensey
Luffy’nin olmak istediği adamla dövüştü la Roger fanları göreve.Ezeli rakibi ile 3 günlük savaş sonunda şarap içip partileyen adamın fanısın. Yersen eskiler çok sağlam dövüştü.
Reyiz Roger küçük kardeşi gibi görüyor WB'yi. WB üzerinden yorumladık.Luffy’nin olmak istediği adamla dövüştü la Roger fanları göreve.
Tamamdır xDEzeli rakibi ile 3 günlük savaş sonunda şarap içip partileyen adamın fanısın. Yersen eskiler çok sağlam dövüştü.
Luffy kim bu arada.Luffy’nin olmak istediği adamla dövüştü la Roger fanları göreve.