Yuhhh ohaYardım mı aldı Luffy Katakuri'de? Ortamda herkes Luffy karşısında idi. Nerde yardım aldı?
Yuhhh ohaYardım mı aldı Luffy Katakuri'de? Ortamda herkes Luffy karşısında idi. Nerde yardım aldı?
Kim yardım etti? Luffy Brulee'yi kullandı stratejik olarak. Kimse yardım etmedi.Yuhhh oha
Kuma karizma ama Wb çok kötü buccaneer + torpilli dev hybrid olabilir.@Montana buccaneerde karizma olmaz usta.
Yakasından tutarken eli yumruk şeklinde oluyor. Birini yakasından tutsan aynısı olur.Burada Teach önceki sahnede yumruk yapmışsa kesin yere vurmuştur diyeceğim. Kan konusunda da haklısın. Garp bir önceki sahnede yumruk yapmış, yere vurduktan sonra eliyle tutuyor. Garip bir tercih olmuş Oda tarafından.
Görünmez bir şeyi tuttuğu için çizilen sahneyi, yumruk efekti sanmışım meğer. Ondan oldu.Yakasından tutarken eli yumruk şeklinde oluyor. Birini yakasından tutsan aynısı olur.
Stratejik olarakKim yardım etti? Luffy Brulee'yi kullandı stratejik olarak. Kimse yardım etmedi.
Yav WB 10 sahnede gördük 7'sinde yardım gördü tayfasından sen ne anlatıyorsun.Stratejik olarak
Yav he he Hasan xD
Bir laf ederken nereye çıktığına dikkat et en fazla yardım alan karakterin fanısın yav.
8Yav WB 10 sahnede gördük 7'sinde yardım gördü tayfasından sen ne anlatıyorsun.