One piece evrenin de olsam burgessı kum torbası niyetine sabah akşam döverdim her gülüşünde tokat manyağı yapardım o deliyi.Yok ustam ya bizle one piece evrenindeki yonko bir mi
One piece evrenin de olsam burgessı kum torbası niyetine sabah akşam döverdim her gülüşünde tokat manyağı yapardım o deliyi.Yok ustam ya bizle one piece evrenindeki yonko bir mi
Adam uyumuyor, Luffy ve Zoro ile karşılaşmasında da bir garipti ilginç bir şeyler çıkıcak ama ne çıkacak görücez.Marco da diyordu vücudu tuhaf diye oda illa gizem kasacak.
Satürnün meyveli hali gibi ucube bir sey cikarsa seriyi tekme tokat bırakırım.Adam uyumuyor, Luffy ve Zoro ile karşılaşmasında da bir garipti ilginç bir şeyler çıkıcak ama ne çıkacak görücez.
3 milyarda bile koltuk sevdasından vazgeçmemişti ama bu durumda kum-kun istifasını verir ceketini alıp gider.Dof çıkarsa ödülde Croco’yu geçer
Onda bahane bitmez ya, ama kendini kandırır. Doffy direkt liderliği ele alır, hapisten çıksın croco iyi çay yaptığı sürece yanında kalır.3 milyarda bile koltuk sevdasından vazgeçmemişti ama bu durumda kum-kun istifasını verir ceketini alıp gider.
Adam uyumuyor, Luffy ve Zoro ile karşılaşmasında da bir garipti ilginç bir şeyler çıkıcak ama ne çıkacak görücez.
@Whitebear D denir mi?WB Teach korkusu yüzünden bir şey yapmadı diyebilir miyiz ? @Montana
Doffy birliğe katılırsa önce adamı der ertesi gün ortağı demek zorunda kalır üçüncü gün de ödüller boş şeyler muhabbetine başlar.Onda bahane bitmez ya, ama kendini kandırır. Doffy direkt liderliği ele alır, hapisten çıksın croco iyi çay yaptığı sürece yanında kalır.
Denmez.@Whitebear D denir mi?
Çekeyim derken tek yer. Shanks'ın hızına hız katar, bu malın bir an önce deprem meyvesini uyandırması lazım yami yami meyve kullanıcılarına kalsınİki katı demiyor ama normalden daha fazla hissediyor. Ace ile olan dövüşünde söylemiş. Gidip bakınca fark ettim, karanlığın gücünden kimse kaçamaz diyor. Biz sadece meyve kullanıcılarını çekiyor sanıyorduk ama herkesi çekebiliyor sanırım. Shanks’ı da çekebilir gibi meyve gücüyle. @BirGaripMami