Çok ilginç bölümdü. Kizaru beni bayağı şaşırttı.
Meyve zaten çok absürt ama gene de güzel olurdu. Gerçi kumanın büyük ihtimalle sonu gelmiş. Durduk yere yeni saldırı üretmez oda bence.Ben bir şey soracam şimdi serahim hancock luffy isteyince emiri boş verip tayfayı taşlaşmadan çıkarmıştı. Yani serapimler asıl kişiliklerinin sahiplerine benzer özellikler sergiliyor. Şimdi hancock bunu yapmışken kuma serapimide benzer bir şeyi yapıp bonneyle tayfayı bir şekilde kurtarır mı. Orjinal kumadan göremediğimiz meyvenin tam ve agresif kullanımını serapiminden görebilir miyiz.
Farklı şekilde de oluşabilir. Mesela Zoro, gemiyi yanlışlıkla direk One Piece'e ışınlayabilirZoro : Gemiyi Laugh Tale'e yollayam mı gaptan ?
Tayfa : Yiiooooooooo...
Hasır Şapka tayfası birden kaybolur, One Piece Teach tarafından bulunur...
İmkan vermiyorum oluru yok o işinFarklı şekilde de oluşabilir. Mesela Zoro, gemiyi yanlışlıkla direk One Piece'e ışınlayabilir
Kuma ölse 2 yıl bekleme süresi var. Seri 2 daha uzayacagını sanmıyorum. En fazla vegapunk klon meyve üretir.Kuma'nin meyveyi umarım Zoro yer.
Babası ilk ve tek korsan kral, annesi D. , önce garpın yetiştirdiği ve eğittiği sonra beyazsakalın yeyiştirip eğittiği zamanında schi liği red edip schi öldüren adamı nasıl potansiyel olarak luffy -100 falan görüyorsunuz akıl almıyor. Yani seride soy bazlı potansiyel ön plandayken bu soyağacına ve bu eğitim yetiştirilme durumuna bakılınca ace hala nasıl vasıfsız olarak görülüyor akıl ermiyor. Adamın tek suçu yonkoya yenilip filo amiraline karşı kardeşini kurtarmak için ölmesi. Zamanında ace den bir tık güçsüz olan sabo şuan devrim ordusunun en popüleri, sürekli tokatladığı kardeşi ise yonko(ki meyvesi olmasa 5,6 kez ölmüştü)...Ace, Luffy'nin ardından ancak tur bindirirken gelir.
@Alpamis takılmak için öyle yazıyor ya, yoksa o da biliyor yaşasaydı Ace'in iki Luffy gücünde olacağını.Babası ilk ve tek korsan kral, annesi D. , önce garpın yetiştirdiği ve eğittiği sonra beyazsakalın yeyiştirip eğittiği zamanında schi liği red edip schi öldüren adamı nasıl potansiyel olarak luffy -100 falan görüyorsunuz akıl almıyor. Yani seride soy bazlı potansiyel ön plandayken bu soyağacına ve bu eğitim yetiştirilme durumuna bakılınca ace hala nasıl vasıfsız olarak görülüyor akıl ermiyor. Adamın tek suçu yonkoya yenilip filo amiraline karşı kardeşini kurtarmak için ölmesi. Zamanında ace den bir tık güçsüz olan sabo şuan devrim ordusunun en popüleri, sürekli tokatladığı kardeşi ise yonko(ki meyvesi olmasa 5,6 kez ölmüştü)...
Beyler azıcık ciddi olun yav.@Alpamis takılmak için öyle yazıyor ya, yoksa o da biliyor yaşasaydı Ace'in iki Luffy gücünde olacağını.
CC ile dövüşürken bile bir posta dayak yiyen adamla Ace kıyaslamanı yanlış buldum.@Alpamis takılmak için öyle yazıyor ya, yoksa o da biliyor yaşasaydı Ace'in iki Luffy gücünde olacağını.