Allendan racon yemen wb dnin lalodan racon yemesi ile yarışırYok ya gümbürtüye geldim bir kere. @Allen the King yüzünden.
Sen o vs yi geri sarıp okudun herhalde Kizaru çizgili giyiniyor diye üstündekini pijama sandın yattığı yeri de yatak. Kizaru yataktan kalktı Luffy'nin yumruğunu sektirdi falan diye geriye sardın herhalYüzlerce yıldır beklenen Nika'yı vites artırmadan yenen Kizaru büyüklüğü bir başka. Oda da anladı böyle bir gücün Yonkolar gibi düşmeyeceğini hemen Nika ile taraftar yaptı.
Ayarlı lamba mı bu ışık adam?Kizaru gücünü kıstıysa @Skywalker fena patlar
Plana sadık kal, bilerek yumruğu yedi işte. Erken konuştun.Ayarlı lamba mı bu ışık adam?
Ne alaka la, öyle olsa kaş yüreklim gibi ace'i de adam yerine koyardım siteye geldiğimden beri tavrımın net olduğu ve değişmediği iki karakter say desen sanji ve sabodur herhalde. Luffyde bile saydırdığım oldu saboda olmadı.Sırf Luffy bağlantısı yüzünden sempatik diye Sabo seviyorsun yeme milleti. Dragon’a sallamasalar onu da tutacaktın.
Hiç öyle bir düşüncem olmadı. Bir düşüneyim ...
Garling lobisi mi? Kaç aydır varsınız ?@Montana Geri adım atma arkanda koskoca Garling lobisi var.
Mehmet Karahanlı Karizması 👑
youtube.com
Ne alaka la, öyle olsa kaş yüreklim gibi ace'i de adam yerine koyardım siteye geldiğimden beri tavrımın net olduğu ve değişmediği iki karakter say desen sanji ve sabodur herhalde. Luffyde bile saydırdığım oldu saboda olmadı.
Ben iyi niyetli ve neşe veren tipleri severim genelde. Kasvetli kasıntı tipleri de pek hoş karşılamam. O yüzden Saboyu severim, Ace'i hiç sevmezdim ama açıkçası wanoda ısındım biraz kerataya. Hala eşkıyadır gözümde ama yine de sempati duyduğu mazlumlar için sorumluluk almaktan kaçmayan biri gibi.
Prim için devrimci takılan @Skywalker ’ı gerçek devrimci sanmıştık. Davanın asıl sahibi çıktın usta.Ne alaka la, öyle olsa kaş yüreklim gibi ace'i de adam yerine koyardım siteye geldiğimden beri tavrımın net olduğu ve değişmediği iki karakter say desen sanji ve sabodur herhalde. Luffyde bile saydırdığım oldu saboda olmadı.
Ben iyi niyetli ve neşe veren tipleri severim genelde. Kasvetli kasıntı tipleri de pek hoş karşılamam. O yüzden Saboyu severim, Ace'i hiç sevmezdim ama açıkçası wanoda ısındım biraz kerataya. Hala eşkıyadır gözümde ama yine de sempati duyduğu mazlumlar için sorumluluk almaktan kaçmayan biri gibi.