Korktu mu sence?Kuma'nın Lord olmasına verdiği tepki 1 saniye bile değil Mihawk'ın.
Korktu mu sence?Kuma'nın Lord olmasına verdiği tepki 1 saniye bile değil Mihawk'ın.
61sizin bugüne kadar ban yemişliği yok doğal olarak gözler sana çevrildi son günlerde@kadir †. var bir bildiğim ona da laf atacak samimiyetim yoktu.
@carpe d. em çattık adama usta ajanda tutuyor, psikopata bağladı.
Bak kaç sefer oldu saymadım @carpe d. em i üstüme yolluyorsun. O da üşenmiyor saldırıyor tabi@kadir †. var bir bildiğim ona da laf atacak samimiyetim yoktu.
@carpe d. em çattık adama usta ajanda tutuyor, psikopata bağladı.
Hani robot görünce çopper luffy falan sugge çekiyor ya, Oda da op kitlesini öyle görüyor işte. Belki caponlarda böyle tipler vardır, onlar için robot çiziyordur.Teknolojik işler korsan serisine hiç gitmiyor, sıktı milleti. Bir de inadına uzatıyor.
Cyborg falan at çöpe gitsin. Millet, robot istese Transformers, Gundam vs izler.
Banlattırmaya mı çalışıyor anlamadım.61sizin bugüne kadar ban yemişliği yok doğal olarak gözler sana çevrildi son günlerde
Korktu mu sence?
Kuma'nın shichi olması Mihawk'ı korkudan dondurmuş.Stun yemiş Mihawk.Korktu mu sence?
Capsçi adam pro tartışmacı oldu seni görünce. Niyet belliBanlattırmaya mı çalışıyor anlamadım.
Kuma'nın shichi olması Mihawk'ı korkudan dondurmuş.Stun yemiş Mihawk.
Böyle de yorumlayabilirler o yüzden çok zorlamamak lazım.