@Montana Geri adım atma arkanda koskoca Garling lobisi var.Montana yanlış taraftasın reyiz. Bizi karşına alma. Sırlarını biliyorum.
Mehmet Karahanlı Karizması 👑
youtube.com
@Montana Geri adım atma arkanda koskoca Garling lobisi var.Montana yanlış taraftasın reyiz. Bizi karşına alma. Sırlarını biliyorum.
@Alpamis ilk Kizaru’ya laf attı ilk kurşunu sıkmışız gibi name yapıyor.@Montana Geri adım atma arkanda koskoca Garling lobisi var.
Mehmet Karahanlı Karizması 👑
youtube.com
Hani 1100 de Dragon piyasayı öttürecekti minvalinde mesaj yazıp beni etiketleyen sensin gardaş. Benim öyle bir iddiam hiç yoktu hem Hem amiralcisin, hem Shanks düşmanısın, hem WB düşmanısın hem de her fırsatta Dragon'a sallıyorsun. Şimdi düşündüm de sen benim doğal düşmanımsınGit bak şu konunun başından beri ben en çok sallamış mıyım, iftira atma. Sen gelip laf atarsan sallıyorum genelde.
Dediniz forumda 1100 Dragon minvalinde bie şeyler. Boşa etiketlemem ben.Hani 1100 de Dragon piyasayı öttürecekti minvalinde mesaj yazıp beni etiketleyen sensin gardaş. Benim öyle bir iddiam hiç yoktu hem Hem amiralcisin, hem Shanks düşmanısın, hem WB düşmanısın hem de her fırsatta Dragon'a sallıyorsun. Şimdi düşündüm de sen benim doğal düşmanımsın
"Dediler."Dediniz forumda 1100 Dragon minvalinde bie şeyler. Boşa etiketlemem ben.
Sizin lobiden adamlar dedi, ben de hepinizi etiketledim. İnsanları kandırmayın."Dediler."
Benim olmadığım zamanlar Lobi sana emanet.Doffy sama hazretleri sonunda gördük,
Şükür