@Skywalker Herkes Dragon gömüyor, sen gelip hala bana laf atma çabasındasın? Derdinin Dragon değil ben olduğu ortaya çıktı.
Sanjiye niye artı yazdı?Bölümde eksi yazanlar
Crocodile - Wb - Dragon
Artı yazanlar
Doflamingo - Ace - Luffy - Sanji ve Kuma
Kafamız derken?Kafanızdaki Zoro imajını çok merak ediyorum.Sanki Zoro her arc yargı dağıtarak ilerliyor.
Mevzu sen değilsin de sana sarmak keyifli oluyor yalan yok. Hazır dikkatler başka taraflara yönelmişken@Skywalker Herkes Dragon gömüyor, sen gelip hala bana laf atma çabasındasın? Derdinin Dragon değil ben olduğu ortaya çıktı.
Biraz cesur ol, Dragon’a sallayanlara cevap ver?Mevzu sen değilsin de sana sarmak keyifli oluyor yalan yok. Hazır dikkatler başka taraflara yönelmişken
En çok sen sallıyorsun. Ayrıca bu bölüm sallamalık bir şey yok. Önceki bölüm verdim ben savaşımı.Biraz cesur ol, Dragon’a sallayanlara cevap ver?
Askerde araç çalışmıyor diye araca ceza verip bekletiyorlar. Bu araçlar niye burada çok saçma dedim diye 1 saat ağaca tekmil verdim. Askere gittiniz mi?Böyle bir şey yok bu arada.
Git bak şu konunun başından beri ben en çok sallamış mıyım, iftira atma. Sen gelip laf atarsan sallıyorum genelde.En çok sen sallıyorsun. Ayrıca bu bölüm sallamalık bir şey yok. Önceki bölüm verdim ben savaşımı.