Usta sen nasıl Mihawk lobisindensin?Kuma'nın shichi olması Mihawk'ı korkudan dondurmuş.Stun yemiş Mihawk.
Böyle de yorumlayabilirler o yüzden çok zorlamamak lazım.
Usta sen nasıl Mihawk lobisindensin?Kuma'nın shichi olması Mihawk'ı korkudan dondurmuş.Stun yemiş Mihawk.
Böyle de yorumlayabilirler o yüzden çok zorlamamak lazım.
Senin Mihawk lobisine yaptığın üyelik;
Sakin... Çok üzerine gitmemek lazım diyorum sadece.Usta sen nasıl Mihawk lobisindensin?
Usta sen nasıl Mihawk lobisindensin?
Sırf Luffy bağlantısı yüzünden sempatik diye Sabo seviyorsun yeme milleti. Dragon’a sallamasalar onu da tutacaktın.@Montana @Skywalker
Devrimci lobisi sadece 61siz gibi çakma ejder fanlarından müteşekkil değil cane. Mesela Sabo yüzünden lobi bizden de sorulur ama çakma ejderin gerçek yüzünü görmüşüzdür.
Hiç öyle bir düşüncem olmadı. Bir düşüneyim ...Banlattırmaya mı çalışıyor anlamadım.
Adam kahve fiyatlarına bakarken yanlışlıkla görmüş haberi.Kuma'nın Lord olmasına verdiği tepki 1 saniye bile değil Mihawk'ın.
Kapak hikayesindeki varlığı bile yetiyor.Sanjiye niye artı yazdı?
Bu arada Croco'ya eksi yazdığım için kimse bir şey demedi herkes sahiplendi.
Mihawk lobisine geçtiğindendir dedim bir şey söylemedim.Bu arada Croco'ya eksi yazdığım için kimse bir şey demedi herkes sahiplendi.
Yok ya gümbürtüye geldim bir kere. @Allen the King yüzünden.61sizin bugüne kadar ban yemişliği yok doğal olarak gözler sana çevrildi son günlerde