Garling lobisi mi? Kaç aydır varsınız ?
1-2 haftaya kepenk indirirler.
Garling lobisi mi? Kaç aydır varsınız ?
Tam OP arc bossları gibi konuştun. Düşüşün yakındır.Garling lobisi mi? Kaç aydır varsınız ?
Lobilere müdahale etmecelerPrim için devrimci takılan @Skywalker ’ı gerçek devrimci sanmıştık. Davanın asıl sahibi çıktın usta.
Benim okuduğum seride bilinci gitmiş Nika ve zafer yatışı yapan Kizaru vardı. Satürn gelmese lazerle bitirecek zaten Nika'yı.Sen o vs yi geri sarıp okudun herhalde Kizaru çizgili giyiniyor diye üstündekini pijama sandın yattığı yeri de yatak. Kizaru yataktan kalktı Luffy'nin yumruğunu sektirdi falan diye geriye sardın herhal
Mihawk = Crocodile mı diyorsun yani ?Mihawk lobisine geçtiğindendir dedim bir şey söylemedim.
Adamın kendi beyanı, asıl devrimci benim dedi. Çakma ejderciymişsin sen.Lobilere müdahale etmeceler
Tek yumrukla ölü taklidi yapmaya başladı bu nasıl büyüklük usta ?Yüzlerce yıldır beklenen Nika'yı vites artırmadan yenen Kizaru büyüklüğü bir başka. Oda da anladı böyle bir gücün Yonkolar gibi düşmeyeceğini hemen Nika ile taraftar yaptı.
Yok ya Mihawk lobisine geçince Croc gömmek farz ondan.Mihawk = Crocodile mı diyorsun yani ?
Bu arada shichi olmanın,özel nedenleri de olabiliyormuş.Mihawk haterları 24 saat geçmeden patladı.
Adam tek kelime etmediği gibi, arkada birilerini yok etmiş.