Ivankov yakalandı hapiste derken içki içen Dragon sahnesini caps sanmıştım forumu okurken. Gerçekten adam bunu derken gülüyor.1100'ün son paneli Kuma'yı kurtaran Dragon falan olmazsa adamı çiğ çiğ yiyecekler burada...
Ivankov yakalandı hapiste derken içki içen Dragon sahnesini caps sanmıştım forumu okurken. Gerçekten adam bunu derken gülüyor.1100'ün son paneli Kuma'yı kurtaran Dragon falan olmazsa adamı çiğ çiğ yiyecekler burada...
Büyük ihtimalle Garp’ın karısı kutsal ejder çıkacak teorileri tutacak.Dragon için Vega şunu mu dedi ben mi yanlış okudum:
"Her zaman için diğerlerinden daha kutsal biri olmuştur!"
Ne yanii Dragon kutsal mı?
Ek olarak kutsal meyve kitabı okuyan adam bu kitabı nereden buldu lan? Çoklu baskı mı yedi bu seri?
Ne eksik ne fazlaIvankov yakalandı hapiste derken içki içen Dragon sahnesini caps sanmıştım forumu okurken. Gerçekten adam bunu derken gülüyor.
Rogerla lakapları değişiyor olabilirler o zaman. Roger rocks a karşı büyük işi yapmıştır ama Garp orada olduğu için kahramanlık ona verilmiştir. Etkinliği Garp durdurduğu içinde Roger oyunu bozdu falan diyip ödül artırmışlardır belki. 🥸teori ıkındım.God Valley’de olacak senaryo şu muhtemelen. Garp ve Roger Rocks’u dağıttıktan sonra Garp “tavşan” olarak nitelendirilen avların hayatını kurtaracak ve şovalyelerin üç yılda bir düzenlediği tavşan avının durdurulmasını sağlayacak.
Coby, Rocky Port olayında sivilleri kurtardığı için kahraman olarak anıldı. Garp, Rocks olayında av olarak kullanılan insanları koruduysa güzel olur. Kutsal Ejderlerin av etkinliğinin devam etmesine göz yumduysa karakterden soğurum.Rogerla lakapları değişiyor olabilirler o zaman. Roger rocks a karşı büyük işi yapmıştır ama Garp orada olduğu için kahramanlık ona verilmiştir. Etkinliği Garp durdurduğu içinde Roger oyunu bozdu falan diyip ödül artırmışlardır belki. 🥸teori ıkındım.