Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099: Barış Sever

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 33.3%
  • Orta

    Kullanılan: 49 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 32.6%

  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin en çok merak edilen nesnelerinden birisi olan “Şeytan Meyvesi Kitabı” nın yaşlı bir adamın elinde olması…:of:

Teşekkürler soda!
 
dragonun adı havalı, tipi havalı, gemisi havalı, sözleri havalı. yani bir şovmende olması gereken herşeye sahip. bir karakter içi bu kadar boş olamaz. godanın çizdiği şeylerde hep bir çelişki oluyordu ama bu bambaşka bir boyut. oğlu gider el basar cp9 organizasyonunu bertaraf eder. id basar bir ilk gerçekleştirir. mf basar abisini kurtarır. yani bizim çocuğun şu yaşta bu kadar kısa bir süreye sığdırdığı şeylerin yanına dragonun kaç küsür yıl birşey yapmamasını ekleyince çok fena sırıtıyor.

bazılarınız devrimin bir süreç olduğunu söyleyebilir, haklılar. ama dragonun geçirdiği sürece baktığınız zaman sadece 90 beden sütyen giyen devrimci kızlarla taki yapıyor herif.

kuma kobay olarak kullanılıyor çıt yok. ivankov yakalanıyor çıt yok. ginny kutsal ejderlere zorla peşkeş çekiliyor çıt yok. bu herif gerçekten çok tutarsız çizildi. artık şimdi nasıl çizilirse çizilsin ne yaparsa yapsın samimi gelmeyecek.

garibim kumada hala senin yanına geleceğim diyor, te allam.

neyse, çerçöp krallığın beş para etmez boş krallarının yok edilmesi falan artık bunlar da tat vermiyor. kumanın hikayesi acıklı ve etkileyici ama krallık tarafı hikayede sanki defalarca gördüğümüz senaryolardan biriymiş gibi. o tadı verdi.

öte yandan koskoca bilim adamı vegapunk, sen nasıl dinlenebiliyosun abi? herşeyi icat ettinde bi jammer yapamadın mı lan? ağların ağı, interneti opa entegre ettin de güvenlik duvarı koyamadın mı ha? vallahi boş beleş, sırf senaryo yürüsün diye koyulan zaafiyetler. yani git salyangoz meyvesi yap yedir dendenmushileri dinlet anlayalım abi de bu ne lan?

goda artık seride aklındaki hikayenin sonlarına nasıl yol yapabilirim diye ilerliyor sıçıyor sıvıyor esnetiyor. bukaner ırkı, kan muhabbeti, yarı kutsal ejder bonney, belki de bunun için doğdum denilen barış sever göndermesi falan.

neyse iyi ki op u düzenli okumayı bırakmışım
 
Dragon için Vega şunu mu dedi ben mi yanlış okudum:

"Her zaman için diğerlerinden daha kutsal biri olmuştur!"

Ne yanii Dragon kutsal mı?

Ek olarak kutsal meyve kitabı okuyan adam bu kitabı nereden buldu lan? Çoklu baskı mı yedi bu seri?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık