Bu adam açık açık ilk defa sabonun dünya hükümetinin bayrağını yakmasıyla dünya hükümetine doğrudan savaş açtılar. Daha önce aşırı güçlü bir örgüt olmadığından ve dünya hükümetiyle kafa kafaya savaşamayacaklarından kutsal ejderi alıkoymak gibi bir durumu yapamazlardı. İkinci olarak kutsal topraklara nasıl bir ajanını sokmasını bekliyorsun. Birazdan yazacaklarım benim tahminim kesin böyledir demiyorum ama gücü eline geçiren grubun yapacagı bu olur diye yazıyorum. Wanoda bile çocukların kafalarını yıkıyorken çok daha kötü bir örgüt olan dünya hükümeti neler yapmaz. İnsanların bir kısmı bu adamları tanrı olarak görüyor ve çocuklugundan beri kafası yıkanmamış bir insanı niye korumaları yapsınlar. Bu adamlar canlarını herşeyin üstünde tutuyor. Çocukluluğundan beri milliyetçi dindar veya başka bir ideolojiye inanmış bir insanı bile fikrinden çevirmek ne kadar zorken direk karşısında tanrısı olarak bildiği birininden inancını değiştimek ne kadar zor olur. Son olarakda köle olarak marigoise girse bile ne yapacak bir çok güçlü adam bile boynundaki tasma yüzünden ölüyorken bagımsızlığını geri kazanması çok zor. İmkansız değil 800 yıllık tarih boyunca sadece bir kişi başardı(fisher tiger). Onunda nasıl başarabildiği hala gösterilmedi. Bu üçüncü yine yapılabilmesi en olası ama oda zor ve çok güçlü bir adamını kaybetme ihtimali çok yüksek. Bunun hariçinde ginnynin tam yeri bilinmiyor. Bir kutsal ejder kaçırdı ama nerede hangi kutsal ejder kaçırdı. Bir fanusa koyulup balıklara yem mi edilecek tecavüze uğrayıp bir adaya mı atıldı yada öldürüldü. Hiç bir bilgileri yok. Konumu hakkında hiç bir şey bilmedikleri biri için en güçlü adamlarının birini feda etmeleri gerektiğini mi öneriyorsun ?Dragon’un kutsal topraklara gitmek dışında yapabileceği hamleler vardı.
-Kutsal Ejder alıkoy ve rehine takası talep et.
-Kutal Toprakladaki güvenlik güçlerinin arasına ajan yerleştir ya da hali hazırda orada olan bir görevliyi kendine bağla. Bu isim ile Ginny’nin kaçmasına yardımcı ol.
-Kutsal Ejderlerin köle satın aldığı açık arttırmalarda güçlü bir devrimciyi köle kılığıyla sok ve sızma görevi gerçekleştir, bu isim Ginny’i kurtarsın. (Ginny kendi çıkıp gelmiş, oradan başkasının yardımıyla kaçmak daha kolay olur)
Benim aklıma gelenler bunlar, devrimciler çok övülen stratejik hamlelerini konuşturamamış.