Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragonun yüzündeki iz bacağındaki şekillerle aynısı daha önce bu konu hakkında konuşuldu gerçi ama acaba nasıl bir bağlantı çıkacak merak ediyorum.Bide Oda yanındaki silahlı kadını lolden mi arakladın yoksa Caitlyn mainsin diye mi koydun anlamadım :D
Benim de dikkatimi çekti ne çıkacak acaba altından
 
Oda’nın ilk kez bir konuda saçmalamasını istiyorum…

Normal şartlarda Kuma’nın, Egghead’a gelmemesi gerekiyor.Neden?

Çünkü Kuma artık Mary Geoise’nin etrafında dolaşmaya programlanmış bir robot.Nasıl ki Mary Geoise’deyken Sabo’lar tarafından kurtarıldıktan sonra Kuma tekrar oraya gittiyse, Kuma’nın oradan ayrılıp Egghead’a gelememesi igerekiyor.Yani Kuma’nın dönüp dolaşacağı tek yer Mary Geoise ve civarı.

Bakalım Oda Kuma’nın, Egghead’a gelmesini nasıl senaryolaştıracak?
 
1100 bölümdür keyifle takip edilen serinin yazarı büyük yazardır. Keyifle okumuyorum diyorsan aşırı boş vaktin vardır diye düşünüyorum. Mesela ben sadece bu seriyi takip ediyorum diğerleri elendi çoktan onlar iyi olmadıkları için değil zaman kısıtlılığından :) Malzemeyi yaratan da sunan da kendisi zaten.
Keyifle takip etmiyorum ne yazık ki. Luffy'nin meyvesini mındar edişinden beri seriyi sadece burada yazılanlardan takip ediyorum. One Piece benim için bitmiş bir seri. Son bölüm geldikten sonra bıraktığım yerden okumaya devam ederim yeterli.
 
Bölümde pek bir gelişme olmuyor gibi dursa da ben bölümü beğendim. Üstüne haftaya da ara yok. Odaya sövüp dursak da çok iyi bir hikaye anlatıcısı bence ve yine bir flashback yine güzel bir hikaye anlatıyor. Kumanın hikayesi de tıpkı Oden, Rosinante, Sanji hikayesi gibi takip etmesi güzel. Yolun sonunun dragon ve devrim ordusuna çıkması zaten heyecan veriyor sadece.

Günümüze döndüğümüzde de dragonu görsek tadından yenmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık