Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn için iyi şeyler olmayacak . Eğer Kumayı öldürürse Nikanın neler yapabileceğini düşünmek istemiyorum kendisine . Umarım öyle de olur .
Bu iş Nika'ya kalmamalı. Sonuçta Nika Kuma'nın neler çektiğini bilmiyor ve intikamını o alırsa ben tatmin olmam. Bu işi her şeyi ilk elden bilen ve yaşayan Kuma'nın kendisi halletmeli :mincika::at:
 
1000 küsür sayıdır hiç önemsenmeyen hayranı fazla olmayan 2 adam tek bir sayıyla serinin en baba 2 karakterine dönüştü.Hiç aklımda bile olmayan 2 adam şuan favorilerimden Dragon fanı mı olalım Kuma fanı mı olalım şaşırdık.Şu seride bir karakterin fanı olacaksan işte Kuma ve Dragon orada.Kuma tam hasır şapkalara dahil olacak adammış adeta Luffy'e yoldaş olsun diye yaratılmış geç kaldı işte.O olmasa bile geçmişini öğrenince Luffy kızını kesinlikle bırakmaz.Dragon babasının yapamadığını yapmış hükümetin adaletle hiç bir alakası olmadığını öğrenince dünyaya adaleti getirmek için devrime karar vermiş.Garp böyle oğlu ve Luffy gibi torunu varken yıllarını o çarpık yapıda geçiren bir gevşeğe dönüşmüş ve o şekilde de ya öldü ya da esir düştü.Garp şu son sayılarla o kadar fazla falsosu olan bir adama dönüştüki senaryo nereye giderse gitsin kurtaracak yeri kalmadı.
 
İşte bu yüzden Oda sensei bizler de okuyucuyuz hemde en basit tabirle. Geçen bölüme kadar sallayan okadar çoktu ki, bu bölüm de işte seri harika müthiş. Sadece bizim millet için değil tüm forumlarda böyle. Yazar büyük adam nokta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık