Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn için iyi şeyler olmayacak . Eğer Kumayı öldürürse Nikanın neler yapabileceğini düşünmek istemiyorum kendisine . Umarım öyle de olur .
 
Ulan Kuma melek gibi adamsın. İşe bak ki... ortamlar da lakabın "Zalim Kuma" diye geçiyor... harbiden traji komik. Op dünyası Sen ve Fuji amcam gibi karakterlerin yüzü suyu hürnetine dönüyor anasını satayım.

Bu arada bölümün çıkmasıyla... Ginny ve Dragon olayı kapanmış oldu. Zaten Kuma reyizden iyisini mi bulacak... adam gibi adam.

Farkında mısınız... artık sadece Fb bölümleri sarıyor. Tayfa'nın olduğu bölümler resmen tırt. Burdan da anlıyoruz ki... oda Lavuğu kendini verse bölümlerin çoğu sağlam olacak ama neyse... :d
 
İlk sayfa kapak isteği gibi olmuş " Genç kuma yeteneğiyle insanların acısını alıyor" bu bölümde dragona yazan artı büyük bir artı
 
Ginny ve Kuma'nın küçük kliselerinde mutlu mesut yaşamlarına engel olan kahpe dünya çökmeye mahkumdur zaten. Ne gücünü ne öfkeni asla esirgeme Luffy. Kuma'nın hayatı boyunca çektiği tüm acıları Saturn'e sapladığı teori gerçek olursa forumda bayram ilan edelim.
Teori neydi nereden okyabilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık