17 yaşında o zaman ama sen bilirsinGod Valley'de kutsal köpekler sivilleri ödül avcılığı ile avlarken one piece dünyasının en boş çarı devrimcilerin lideri Dragon east blue'ya dönüp şöyle seslenmektedir:
" Esmiyor"
Xebec ne derse onu yapıyorlar kaptanları değil mi? Yine başladın kelime oyunlarıyla onu demedim aslında bunu dedim demeyeYazdığım isimler orada Luk niye hikaye anlatmaya başladın sabah sabah.
Roger, Wb, Garp yazmışım.
Dragon'un olaylara girişinin arka planını işliyor aslında kimse farkında değil.God Valley'de kutsal köpekler sivilleri ödül avcılığı ile avlarken one piece dünyasının en boş çarı devrimcilerin lideri Dragon east blue'ya dönüp şöyle seslenmektedir:
" Esmiyor"
Ivankov da baya küçük ama bir şeyler yapıyor dünyanın en boş çarı Dragonum yine neyin peşindeydi acaba17 yaşında o zaman ama sen bilirsin
İddia konusu olur.Abartı boyutuna bakarak ve geçenlerde verilen dev kanı bilgisine bakarak normal insan olmadığını söyleyemeyiz yani iyiymiş
Yav he he.Xebec ne derse onu yapıyorlar kaptanları değil mi? Yine başladın kelime oyunlarıyla onu demedim aslında bunu dedim demeye
1,100. Bölümde görüşürüzIvankov da baya küçük ama bir şeyler yapıyor dünyanın en boş çarı Dragonum yine neyin peşindeydi acaba
Günün sonunda Roger'a gel şu Rocks'ı yenelim ve gel şu kutsalları koruyalım diye yardım isteyecek.Rocks ve Roger korsanlarının bulunduğu yere Bogard hariç çapulcu denizcilerle gelen ve herkesin meyvelerinin bisentolarının kılıçlarının cirit attığı ortama çıplak yumruğuyla gelen ve bir tek onda haki yıldırımı görünen Garp'a fenaaa yazar.