Sadece çizimlere bakınca öyle gözüküyor ben ne yapayım... WB ve Garp dolu dolu çizilmiş.Roger için harekete geçmiş Garp onunla dövüşmeyi çok seviyor heralde. Filo Amirali bile adama yalvarıyor. Boş ama çok haşmetli eleman Garp
Sadece çizimlere bakınca öyle gözüküyor ben ne yapayım... WB ve Garp dolu dolu çizilmiş.Roger için harekete geçmiş Garp onunla dövüşmeyi çok seviyor heralde. Filo Amirali bile adama yalvarıyor. Boş ama çok haşmetli eleman Garp
Abartı boyutuna bakarak ve geçenlerde verilen dev kanı bilgisine bakarak normal insan olmadığını söyleyemeyiz yani iyiymişDünyanın en güçlü insanı olarak tanıtıldı. Dev kanı ya da köyü hakkında bir bilgimiz yok. Bu yüzden normal bir insan olarak kabul edebiliriz.
Yakışmaz diyecektim Kaido'nun snakeman taklit eden yılanı aklıma geldi.Kata'ya yedirse en güçlü sağ kol kendinde olacak
Herkesin sonu devrimci olmak klübe hoş geldinYaz hikayeni Reis sana yapacak bir şey yok
Milletin sırtına hedef tahtası koymuşlar bu mallar birbiri ile uğraşıyor feci kıl oldum.
Abartı boyutuna bakarak ve geçenlerde verilen dev kanı bilgisine bakarak normal insan olmadığını söyleyemeyiz yani iyiymiş
Biz fiziksel büyüklüğü değil reyizin büyüklüğünü kastettikO sırada @Mihawk : Wb tek normal insan olarak kaldı ne soyu var ne bir kutsal bağı normal insan
Wb kadar haşmetli çizilmemiş ama doğru. Roger güçlüden çok karizmatik bir aura yayıyor tıpkı öğrencisi Şenks gibiSadece çizimlere bakınca öyle gözüküyor ben ne yapayım... WB ve Garp dolu dolu çizilmiş.
Adamlar öyle bi yaygara koparttıyor sanki bunlar milleti kurtarmaya gelmiş gibi ahahshdhdjdjkaj Big Mom'a bak nasıl atlıyor meyveyi almak için garibanın üstüneHerkesin sonu devrimci olmak klübe hoş geldin
Korsanlar tamamen kendi derdinde. Kendi maceraları var bu hep böyleydi. Adayı da hazine için basmışlar Kutsallar için değil. Kutsallara düşman olan tek organizasyon Devrim Ordusu lideri de MONKEY D. DORAGON
Yazdığım isimler orada Luk niye hikaye anlatmaya başladın sabah sabah.Yahu sence Xebec ve tayfasında milletin sırtındaki hedef tahtasını düşünecek vicdan var mı? Adamlar zaten sonrasında milletin içinden geçmiş kimse gidip ne kutsallara dalmış ne denizcilere dalmış hepsi adalar ülkeler almış milleti haraca kesmiş durmuş yahu.Bi wb var onunda ne yaptığı belli değil