O sırada @Mihawk : Wb tek normal insan olarak kaldı ne soyu var ne bir kutsal bağı normal insan
Oda söyledi mi sana doğrusunu?
O sırada @Mihawk : Wb tek normal insan olarak kaldı ne soyu var ne bir kutsal bağı normal insan
Yaz hikayeni Reis sana yapacak bir şey yokYoksa Xebec güçlü diye onun fanı mı olucan.
Sana söylemiş olmalı ki böyle bir çıkarım yapmışsınOda söyledi mi sana doğrusunu?
Garp da heybetli çizilmiş WB gibi. Roger biraz geri planda kalmış.Whitebeard öyle bir çizilmişki bu adadaki en güçlü kişi benim ben diyor.
Xebec'i çizerse belki değişir.
Sana söylemiş olmalı ki böyle bir çıkarım yapmışsın
Roger için harekete geçmiş Garp onunla dövüşmeyi çok seviyor heralde. Filo Amirali bile adama yalvarıyor. Boş ama çok haşmetli eleman GarpGarp da heybetli çizilmiş WB gibi. Roger biraz geri planda kalmış.
Rocks büyük ihtimal Teach gibi bir şey çıkacak.Yaz hikayeni Reis sana yapacak bir şey yok
Milletin sırtına hedef tahtası koymuşlar bu mallar birbiri ile uğraşıyor feci kıl oldum.
Yahu sence Xebec ve tayfasında milletin sırtındaki hedef tahtasını düşünecek vicdan var mı? Adamlar zaten sonrasında milletin içinden geçmiş kimse gidip ne kutsallara dalmış ne denizcilere dalmış hepsi adalar ülkeler almış milleti haraca kesmiş durmuş yahu.Bi wb var onunda ne yaptığı belli değilYaz hikayeni Reis sana yapacak bir şey yok
Milletin sırtına hedef tahtası koymuşlar bu mallar birbiri ile uğraşıyor feci kıl oldum.
Luffy'nin hamurunda Yonkou üstü bir güce erişmek zaten vardı. Dedesi Garp, Babası Dragon, aynı zamanda bir D. meyve gücü olmasa bile Haki yetenekleriyle bile Yonkou ve üstü bir seviye olurdu. 19'unda olmazdı ama 23-25'inde ama 30'unda olurdu ama yine de o gömleğe sahip.Lütfü bile yonkou oldu Reis bence bir şans daha ver King'e