Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp a olan sempatim her geçen gün azalıyor şu sivil katliamlarını görünce ...Baba+oğul Dünya hükümetinin içinden geçmek varken hala denizclilerin yanında...
 
Yaz hikayeni Reis sana yapacak bir şey yok :ehe:

Milletin sırtına hedef tahtası koymuşlar bu mallar birbiri ile uğraşıyor feci kıl oldum.
Yahu sence Xebec ve tayfasında milletin sırtındaki hedef tahtasını düşünecek vicdan var mı? Adamlar zaten sonrasında milletin içinden geçmiş kimse gidip ne kutsallara dalmış ne denizcilere dalmış hepsi adalar ülkeler almış milleti haraca kesmiş durmuş yahu.Bi wb var onunda ne yaptığı belli değil:hhh:
 
Lütfü bile yonkou oldu Reis bence bir şans daha ver King'e 🤭
Luffy'nin hamurunda Yonkou üstü bir güce erişmek zaten vardı. Dedesi Garp, Babası Dragon, aynı zamanda bir D. meyve gücü olmasa bile Haki yetenekleriyle bile Yonkou ve üstü bir seviye olurdu. 19'unda olmazdı ama 23-25'inde ama 30'unda olurdu ama yine de o gömleğe sahip.

King ise takma isminin bile hakkını verecek potansiyele sahip değil malesef. Herifte ne uyanış var, ne gözlem var, ne Kral Haki var, tek silahlanması vardı onda da iyi olduğu söylenemez. Soyundan gelen yeteneğine sığınmış başka bir sürprizi olmayan düz bir karakter. Elinde Antik Zoan bir meyven var malesef onun bile hakkını verecek potansiyelin yok.

One Punch Man'daki King bile daha king. Kısacası bu elemana King demek bile king'liğe hakaret olur biz Arbel'den devam edelim. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık