Yaşlı Ray o kadar karizmatik ve güçlü duruyor ki.Kılıcını çekmesiyle genç halini bile korkutabilir xdRay, kaptanindan daha karizma bu arada.
Yaşlı Ray o kadar karizmatik ve güçlü duruyor ki.Kılıcını çekmesiyle genç halini bile korkutabilir xdRay, kaptanindan daha karizma bu arada.
Shiki o yüzden mi biraz öfkelenmis gibi sankiBu kısmın diyaloglarını okudum. WB emir veriyormuş bunlara.
Bunlar tayfa içi lider belirleyemedi de God Valley baskınının amacını yerine getireni kaptan mı seçecekler ? Buggy gibi Xebec mi kaptan gözüküyorduForumda linle tıklamadan görünmesi için twitter bağlantısıyla atıyorum xden atınca açmıyor linle tıklamadan
Law ve Kid'e yenilen BM mi Sengoku ve Garp'a yenilen Shiki mi ? Evet bence de Shiki.Toplu görünseler de herkes bireysel takılıyor. Newgate, Rocksa boyun eğmemiş beklendiği gibi. Şiki'nin herkese diklendiği artist kişiliği sonunda canon mangada da göründü. Eski neslin Kid'i. O kadar büyük isim arasında gölgede kalmış ama.. sağlam güçlü olduğu belli, Genç Kaido'nun önünde çizilmesi normal ama hemen hemen zirve gücündeki Big Mom'ın önünde çizmesi... Bana göre
Prime Shiki > Prime Linlin
Law ve Kid zirvelerinde Bm ve Shiki'yi geride bırakır bence. Sengoku + Garp'a Linlin'de kaybeder. Kime kaybettikleri önemli değil. Belki Shiki'de kaybederdi Kid ve Law'a hikaye için gerekli olsun yeterli buradan bir şey çıkmaz benceLaw ve Kid'e yenilen BM mi Sengoku ve Garp'a yenilen Shiki mi ? Evet bence de Shiki.
Zirvede olmayan Law ve Kid'e yenilen zirve BM mi zirve Garp ve Sengoku'ya yenilen zirve Shiki mi ?Law ve Kid zirvelerinde Bm ve Shiki'yi geride bırakır bence. Sengoku + Garp'a Linlin'de kaybeder. Kime kaybettikleri önemli değil. Belki Shiki'de kaybederdi Kid ve Law'a hikaye için gerekli olsun yeterli buradan bir şey çıkmaz bence