Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanış meyve şeytanı ile meyve kullanıcısının hibrit formu gibi duruyor. Bu Goroseiler bir tık daha ileri gidip meyve şeytanına direkt dönüşüyor sanki. Uyanışın hep ikinci bir evresi olacağını düşünmüştüm. Bunu da Akainu'da göreceğimizi düşünüyordum. Çünkü seri sonu seviyeler uçunca düz meyveyle zayıf kalacaktı. Goroseileri böyle görünce artık iyice emin oldum. Akainu zaman atlamasında bu meyve şeytanına dönüşmeyi yani ikinci uyanışı öğrenmiştir. Magma kozo reyiz akacak.
 

AmeNoKagaseWo

Naruto'nun,Kyuubi'nin çakra modunu kavramasının karşılığı One Piece'de meyve uyanışı olabilir. Bir de Kyuubi'nin gönül rızasıyla ortaklaşa oldukları modu vardı Obito'ya karşı sonradan açtığı o da Zoan meyvesinin kendi rızasıyla o bedenle tamamen bütünleştiği formu çıkabilir.

Serinin bitmesine henüz çok var ve Luffy'nin alacağı bir power up daha olacak sanki, fanların ilgisini diri tutmak için bu Shonen serilerde genelde uygulanan bir stratejidir.


Luffy'nin meyve gücünün bu kadar absürd bir handikabının olması büyük sıkıntı. Eğer Luffy uyanışın yeni bir formuna geçerse ve gücü zayıflamazsa bu saatten sonra Luffy'yi bu seride tutabilecek çok bir kimse kalmaz.
Söylediklerine katılıyorum. İlla ki alacağı bazı power up’lar olacaktır. Final modunun bu olacağını, olursa da yeterli olacağını düşünmüyorum. Diğer serilerle paralellik olması da kaçınılmaz zaten, önemli olan ne kadar mantık çerçevesinde seriye yedireceği.

Kyuubi modu demişken yanlış hatırlamıyorsam ilk kontrol ettiği sürede onda da zaman sınırı vardı. Haddinden uzun kalamıyordu o modda G5 Luffy gibi. Uyanışın ekstra bir formu olur ve anlaşma ile tam kapasite kullanırsa dediğin gibi karşı koyacak çok fazla güç kalmaz. Bakalım, okuyup öğreneceğiz.
 
Kuma fb'sine göre Kuma buraya gelip Nika'nın davulu duyunca antik robot gibi canlanıp kendine gelecek. Kuma'nın düzelmesini de Özgürlük Savaşçısı Nika Reyiz halledecek.
 
Goroseinin Akainuya siz buz dağının görünen kısmısınız lafı , kutsal şövalyelerin ortaya çıkması , Goroseinin meyve güçleri ve gizemleri ( her biri çok güçlü görünüyor ) , İmunun 800 yıldır hayatta olması ( İvankov’un deyimiyle ) , mahzendeki devasa hasır şapka , WB’in Sengokuya o adam geldiğinde tüm tarihin yükünü taşıyacak sırtında ve siz o günün gelmesinden korkuyorsunuz demesi , Rogerin erken geldik demesi , keşke senin zamanında yaşasaydım Joy boy deyişi vb .

Bu seri nasıl sonlanacak lan . Nasıl bağlayacak bu adam her şeyi.

Sun god Nika tamam . Monkey D. Luffy yok oldu . Bu seriyi Luffy bitirecekti Luffy …
 
Yonkou-Amiral kıyaslamasını bir kenara bırakırsak, Kaido'nun ne denli "dayanıklı" olduğunu, bedeninin normal olmadığını, ırk olayının meyve ve haki kadsr da önemli ve dikkate alınması gereken bir faktör olduğunu Luffy'nin Kizaru'ya yaptığı son saldırıda görmüş olduk.
Ayrıca Kizaru'yu küçümsemenin de bir anlamı yok bence, Satürn'ün Kizaru'ya olan tepkisine göre gidersek. Konumları ne olursa olsun insanları tek kalemde silen Satürn bile Nika faktörünü alınca Kizaru'ya bile çok tepki göstermiyor. Geçmişte beş Kadim'in Nika ile yüzleştiğini varsayarsak Luffy'nin saldırılarının normal olmadığını bildikleri çıkarımında bulunabilir, Kizaru'nun düştüğü durumu anlatabildiğini düşünebiliriz.

Düzeltme*
 
örümcek ağı dediğiniz çelikten 5 kat güçlüdür.kafalarını patlatması olayını meyve bazlı yapması muhtemel.doff un iplelerini mumla aratacak gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık