Kızı çeker alır bir sonraki bölümHerifin nasıl bir gücü varsa artık bakarak milleti indiriyor. Sanji reis gafil avlanmış.
Kızı çeker alır bir sonraki bölümHerifin nasıl bir gücü varsa artık bakarak milleti indiriyor. Sanji reis gafil avlanmış.
@Starrk Yumruğun arkadan çıkması renklendirme hatası diye belietilmişti diye hatırlıyorum. Normalde Kizaru'daki gibi içinde geçip göçtürüyor.
Adam 800 yıl oturunca bakarak hasar atma yöntemi bulmuş.Herifin nasıl bir gücü varsa artık bakarak milleti indiriyor. Sanji reis gafil avlanmış.
Naruto'nun,Kyuubi'nin çakra modunu kavramasının karşılığı One Piece'de meyve uyanışı olabilir. Bir de Kyuubi'nin gönül rızasıyla ortaklaşa oldukları modu vardı Obito'ya karşı sonradan açtığı o da Zoan meyvesinin kendi rızasıyla o bedenle tamamen bütünleştiği formu çıkabilir.İşin bir de o boyutu vardı, doğru. Onu söyleyen gerçekten meyvenin ruhu olabilir. Bu adamın God Valley’deki görünümünün güncel görünümü ile aynı olması da bu bağlamda bir yerlere oturtulabilir belki. Naruto’da olduğu gibi Outsutsuki şeklinde bir canlı grubu çıkarmadığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum benim açımdan. Yoksa Enel kapaklarındaki uzay canlıları vs dünyaya indi, D’ler bildiğimiz insan ve onları tahtından edenler de bazı insanları ele geçiren de bu canlılar kafası ile chakra meyvesi/şeytan meyvesi gibi bir şeye bağlayacaksa vay ki ne vay.
Öyle ince işler için Sanji reisin dokunuşu lazım ama onun için daha erken buralarYamuk ağzı düzelmişse asıl ben o zaman kafayı yerim
Kizarunun bilinci yerinde luffy gibi tam bayılmış değil kalkar.Amma abarttiniz. Luffy, kivir kivir kacan kizaru'ya koydu gecti iste. Luffy 5 dk sonra ayaga kalkacak ama kizaru muhtemelen bu arc'in sonuna kadar iptal.