Emrah 80'ler 90'larda kaç film çekti bilmiyorum Kuma'nın gte geldiği anlar o filmlerin sayısından fazla. Yeter arkadaş biraz da başkası acı çeksin biz de insanız drama boğdun anasını satayım
Sabo Kobra olmasaydı her türlü kaçardı o ortamdan asıl Kobra yavaşlattı, ayrıca sen sağ çıktı mı çıkmadı mu ona baksanaSabo'da ölüyordu ki orada. Cobra korudu.
Hocam sence bu flashback içinde kaçak bir köle Shimotsuki köylüsü görür müyüz?Bence de Luffy'nin anasını gördük bu bölüm.
Roronoalar ilgilendiriyor beni bana ne shimotsukilerdenHocam sence bu flashback içinde kaçak bir köle Shimotsuki köylüsü görür müyüz?
Hee siz ana tarafıyla kavgalısınız anlaşıldı. Normalde sevilmeyen baba tarafı değil miydi?Roronoalar ilgilendiriyor beni bana ne shimotsukilerden
Herifin nasıl bir gücü varsa artık bakarak milleti indiriyor. Sanji reis gafil avlanmış.Kız köpeğin elinde acı çekiyor Sanji'yi yere çökmüş aciz pozisyonda çiziyor. Ulan külotçu senin kaleminin mürekkebini sevsinler
Herifin nasıl bir gücü varsa artık bakarak milleti indiriyor.
Tabi oradan çıkması başarı. Hepsinin arasında rahat şekilde pozda veriyordu. Çok fazla yükselmeye gerek yok bence sadece. Ama sevdiğiniz için hakkınızda bir şey diyemem. Sabo'nun kendisine gelen saldırıya Cobra atılıp yediği için öldü. Hatırladığım böyle. Yanlışım varsa affola.Sabo Kobra olmasaydı her türlü kaçardı o ortamdan asıl Kobra yavaşlattı, ayrıca sen sağ çıktı mı çıkmadı mu ona baksana