Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin bir de o boyutu vardı, doğru. Onu söyleyen gerçekten meyvenin ruhu olabilir. Bu adamın God Valley’deki görünümünün güncel görünümü ile aynı olması da bu bağlamda bir yerlere oturtulabilir belki. Naruto’da olduğu gibi Outsutsuki şeklinde bir canlı grubu çıkarmadığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum benim açımdan. Yoksa Enel kapaklarındaki uzay canlıları vs dünyaya indi, D’ler bildiğimiz insan ve onları tahtından edenler de bazı insanları ele geçiren de bu canlılar kafası ile chakra meyvesi/şeytan meyvesi gibi bir şeye bağlayacaksa vay ki ne vay.
Naruto'nun,Kyuubi'nin çakra modunu kavramasının karşılığı One Piece'de meyve uyanışı olabilir. Bir de Kyuubi'nin gönül rızasıyla ortaklaşa oldukları modu vardı Obito'ya karşı sonradan açtığı o da Zoan meyvesinin kendi rızasıyla o bedenle tamamen bütünleştiği formu çıkabilir.

Serinin bitmesine henüz çok var ve Luffy'nin alacağı bir power up daha olacak sanki, fanların ilgisini diri tutmak için bu Shonen serilerde genelde uygulanan bir stratejidir.


Luffy'nin meyve gücünün bu kadar absürd bir handikabının olması büyük sıkıntı. Eğer Luffy uyanışın yeni bir formuna geçerse ve gücü zayıflamazsa bu saatten sonra Luffy'yi bu seride tutabilecek çok bir kimse kalmaz.
 
Kizaru yıllar sonra torunuyla konuşuyor:

Kizaru:
- Gençliğimde Korsanlar Kralı Luffy ve Eski Korsanlar Kralı Roger'ın sağ kolu Kara Kral Rayleigh ile dövüştüm.

Torunu:
- Yaaa dede gerçekten mi ? Çok havalısın dede!! Peki onlara günlerini gösterdin mi ? Her tarafları kan içinde kaldı değil mi !? Onları ışık kılıcınla ikiye böldün değil mi !? :mincika:

Kizaru: aslında sadece ikisinin de yanağına ufak bir çizik attım.

Torunu:
- Sokaaa..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık