Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hep bir bahane buluyosunuz luffyi övmek için, adam osuruğunu bile büküp kırbaç yapıp dövebilir hayvan gibi tanrısal gücü var hala yenemedi. Yenemedi kizaruyu işte bu kadar basit luffy=kizaru
Ya luffy i övmek değil durum 1000 bölüm boyunca bize denizciler + savaş lordlari = 4 yonkou dendi. Şimdi oda kaido yu erken yendirdi diye bütün bu dengeyi yok sayarsa sen haklısın ama o bin bölümü yok saymazsa yonkoular amirallerden üstün. Senin dediğin gibi bir amiral bir yonkou ya denk olsa. Yonkou tayfalari = garp+ sengoku + Kong + tsuru+ Şahingöz+ dofilamingo+ hancok+ kuma +sececegin 3 savaş lordu daha + onlarca yardımcı amiraler + bütün düşük seviye denizciler. Şimdi kaptanlar hariç bütün yonko tayfalari sana göre sayılar bütün bir gruba eşit mi ? Sen sanki çok fazla abarttin yonko tayfalarini baksana Şahingözun garpin filan çok ustundeler. Sonuçta 1000 bölümdur. Bu denklik var.
 
Bu devrimcilerin hepsinin devrimci olmak için makul bir sebebi olsa gerek. İvankov kuma kölelik yaşamış direk bunlara düşman olmaları normal peki dragonun devrim düşüncesi nasıl ortaya çıktı onuda yakında anlarıs gibi
 
Söylediklerine katılıyorum. İlla ki alacağı bazı power up’lar olacaktır. Final modunun bu olacağını, olursa da yeterli olacağını düşünmüyorum. Diğer serilerle paralellik olması da kaçınılmaz zaten, önemli olan ne kadar mantık çerçevesinde seriye yedireceği.

Kyuubi modu demişken yanlış hatırlamıyorsam ilk kontrol ettiği sürede onda da zaman sınırı vardı. Haddinden uzun kalamıyordu o modda G5 Luffy gibi. Uyanışın ekstra bir formu olur ve anlaşma ile tam kapasite kullanırsa dediğin gibi karşı koyacak çok fazla güç kalmaz. Bakalım, okuyup öğreneceğiz.
Doğru hatırlıyorsun, önce bir adada çakra kontrolünü öğrendi ve ilk kez vücudu alev şeklinde yanıyordu. Sonraki formuna geçtiği zaman Kyuubi'yi tutan mühürü tamamen açmıştı ve ikisi artık tek bir beden gibi hareket edebiliyorlardı. Luffy'nin uyanış formunun bir sonraki kullanımı da Nika meyvesinin ruhu ile Luffy tam bir bütün olabilir ve sorunsuz bir şeklide gücünü kullanabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık