Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemiyorum, ama o seviyedeki birinin bastonu bile özel çıkarsa şaşırmam.
Az önce arkadaşla konuşuyorduk. Aklıma S 1085. Bölümde cobra imu yu görür görmez gorosei silahlarına davranıyor. Asıl bedenleri olmadan dünyada kalmalarını sağlayan bir anahtar görevi görüyor olabilir. Bilemedim çok fazla ihtimal var. Ya da asıl bedenlerini çağırmak için kullanıyor olabilir.
 
Duygularıma tercüman olmuşsun. Şöyle bir yolunu bulup meyveyi çıkarsa da ben Joy Boy falan değilim diyip üstün hakili bir çar haline gelse.
Keşke meyve gücüyle değilde Haki'yle ön plana çıksa diyoruz bizde ama Oda böyle bir yola girdiyse artık ya her şeyi bir kenara bırakıp sırf hikayenin nasıl biteceğini görmek için izleyeceğiz ya da eleştirmeye devam edeceğiz böyle yaparsak tadını da alamayız.
 
Şu bölümlerin özetini veya analizini yapacak yok mu? O kadar üşeniyorum ki olayı kavramaya en azından analizde falan eskiye dayandırıp güzel şeyler ortaya çıkıyordu. Figarland'ı falan bilmiyordum dün baktım kimmiş, neciymiş diye. Shanks'in de D olduğunu öğrendikten sonra, Bonney'de D'dir. Nami'de D çıkabilir. Hatta bana da D diyebilirsiniz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık