Google kayıtları silinmişti bir ara. Arayınca bulması zor. Bence en az 5 yılı vardır.Denizcilerin darbe yapması ilk ne zaman söylenmişti? @sensey
Bu arada avatar süpermiş.
Son düzenleme:
Google kayıtları silinmişti bir ara. Arayınca bulması zor. Bence en az 5 yılı vardır.Denizcilerin darbe yapması ilk ne zaman söylenmişti? @sensey
Bunu yazan adam Kaido için bırak tüm zamanları bu çağın bile ilk 5'inde değil diyor. İlk 5'inde Kizaru vardır eminim.Geçen hafta Kizaru Luffy'ye troll konuşamıyor diyenler vardı. Bu bölüm troll konuşmuş.
Bu kadar kasmaya gerek yok. Kendi düşündüğün olmuyor diye yazar boklamaca daha çocukça. Eğleniyorsam yeterli çok kasmam.Oda'nın kötü bir yazar olmadığı sadece Enies Lobby'e bakarak bile anlaşılabilir.
Sorun net okuyucuda ya. Şöyle iyi yazar böyle iyi yazar diye diye bir tarafını kaldırdılar bunun. Baksana bazı üyeler o kadar fanatik olmuş ki biraz yaşları genç olsa da-dum tıs tıs diye pencereden atarlardı kendilerini
Kizarunun bundan haberi var mı?Kizaru şuan %20siyle dövüşüyor. Luffy kral hakisi kullanırsa %60ıyla dövüşür. Sıkıntı yok.
Ne alakası var kardeşim? Seride bu gücü verdiği tek kişi Luffy mi? Ona kıyak geçtiği tek güç şeytan meyvesinden gelen gücü. Geri kalan bütün güçler kendisinin gayretiyle ortaya çıkıyor. Luffy de olan Haoshoku, Busoshoku, Kenbonshoku Haki'ler şu karakterlerde de var. Joy Boy, Ryuma, İmu, Xebec, Roger, WB, Garp, Rayleigh, Sengoku, Kaido, Shanks, Mihawk, Big Mom, Oden, Akainu(muhtemelen), Aokiji(muhtemelen), Yamato, Ben Beckman, Katakuri, Zoro, Sanji(muhtemelen), Hancock, Doflamingo, Ace, Chinjao.Benim için Luffy Nika ile birlikte bitti. Yazarın Luffy'nin üstüne bu kadar düşmesi, ne kadar güç varsa hepsinin en iyisini bu karaktere vermesi artık bende tiksinti oluşturdu, Şu serinin bu kadar leş olmasının sebebi Luffy'dir. Bak tekrar söylüyorum Luffy haterı değilim.
Bariyer ne hasarı verecek Luffy'ye ya ? Senin mantıkla Queen Sanji'nin kafasını duvara sürttüğünde, duvardan mı hasar aldı ?
Akainu konusunda ne demek istediğini anlamadım gerçekten bende farklı bir şey söylememiştim.
Luffy peçete gibi kullanacak diyen sen değilmiydin.Şimdi 3-5 yumruğa düşmeyecek diyorsun ? Luffy öldüm geberdim diyor sen hala kan akmasını bekliyorsun. İç kanama geçirtmiştir belki ne biliyim la adam öleceğim sandım diyor işte.
Aokiji, Garp'la yumruk tokuştururken gördük amiraller hakkında söylenenleri.. 2 tip haki meyve gücü cart curt deniyordu yumruk ustası çıktı herif. Kim bilir Kizaru'da daha neler var..
Bölüm ortada Kizaru uzaklaştığında Luffy halen Kizarunun bir önceki yerine bakıyor. Tepeye kafasını çevirdiği an tekmeyi yiyor ağzına. Geleceği gören Luffy G5'in hangi özelliğiyle bu tekmeyi durdurabilir bunu söyle bana. Nika, Kizaru karşısında hız ile alakalı bir avantaj mı sağlıyor ? Kizaru bariz bir güç kısıtlamarıyla yenilirse yenilir. Yoksa yok öyle bir ihtimal.
Ha birde kendini erimiş lastiğe çevirirse Kizaru yapışır buna tekme falan vuramaz falan
Luffy gözlemi iptal etmese anime bitmişti.Nika ortaya çıkınca Kizaru'nun gözlem de iptal olmuş. Nika'ya her şey serbest.