Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin kutsal ejderleri iplediği yok . Onların derdi köle satın almak biftek yemek açık arttırmalarda zenginliklerini konuşturmak .

Gorosei bile iplemiyor kendilerini . Çünkü başta İmu olmak üzere hepsinin odak noktası dünyanın kendisi .

Bu ejder salaklarıda arka bahçede kendilerince takılıyor .

Sakazuki onları muhattap bile almamış . Mjosgard olayında da Kizaru ne yapalım deyince bizi ilgilendirmez o olayla Kutsal şövalyeler ilgilenecek diyordu . Akainunun Kumayı bizzat kendisinin karşılamak istemesinin altında başka neden var .

Yani kutsal ejderlerin şımarıklıkları kendilerine .
 
Bonneyin gerçek bonney olmadığını kizarunun boyun uzamış demesinden anlaşılıyor sanırım. Ayrıca kizaru power hızlı ama luffy de o kadar uzağa uçmasına rağmen ne kadar çabuk geri geldiğini görüyoruz. Üstüne üstlük bariyeri geçmesi için 2 defa da uğraşmış Lütfü baya iyi be.
 
Oda'nın kötü bir yazar olmadığı sadece Enies Lobby'e bakarak bile anlaşılabilir.

Sorun net okuyucuda ya. Şöyle iyi yazar böyle iyi yazar diye diye bir tarafını kaldırdılar bunun. Baksana bazı üyeler o kadar fanatik olmuş ki biraz yaşları genç olsa da-dum tıs tıs diye pencereden atarlardı kendilerini :D
Bu kadar kasmaya gerek yok. Kendi düşündüğün olmuyor diye yazar boklamaca daha çocukça. Eğleniyorsam yeterli çok kasmam.
 
Benim için Luffy Nika ile birlikte bitti. Yazarın Luffy'nin üstüne bu kadar düşmesi, ne kadar güç varsa hepsinin en iyisini bu karaktere vermesi artık bende tiksinti oluşturdu, Şu serinin bu kadar leş olmasının sebebi Luffy'dir. Bak tekrar söylüyorum Luffy haterı değilim.

Bariyer ne hasarı verecek Luffy'ye ya ? Senin mantıkla Queen Sanji'nin kafasını duvara sürttüğünde, duvardan mı hasar aldı ? :D

Akainu konusunda ne demek istediğini anlamadım gerçekten bende farklı bir şey söylememiştim.

Luffy peçete gibi kullanacak diyen sen değilmiydin.Şimdi 3-5 yumruğa düşmeyecek diyorsun ? Luffy öldüm geberdim diyor sen hala kan akmasını bekliyorsun. İç kanama geçirtmiştir belki ne biliyim la adam öleceğim sandım diyor işte.

Aokiji, Garp'la yumruk tokuştururken gördük amiraller hakkında söylenenleri.. 2 tip haki meyve gücü cart curt deniyordu yumruk ustası çıktı herif. Kim bilir Kizaru'da daha neler var..

Bölüm ortada Kizaru uzaklaştığında Luffy halen Kizarunun bir önceki yerine bakıyor. Tepeye kafasını çevirdiği an tekmeyi yiyor ağzına. Geleceği gören Luffy G5'in hangi özelliğiyle bu tekmeyi durdurabilir bunu söyle bana. Nika, Kizaru karşısında hız ile alakalı bir avantaj mı sağlıyor ? Kizaru bariz bir güç kısıtlamarıyla yenilirse yenilir. Yoksa yok öyle bir ihtimal.

Ha birde kendini erimiş lastiğe çevirirse Kizaru yapışır buna tekme falan vuramaz falan :hhh:
Ne alakası var kardeşim? Seride bu gücü verdiği tek kişi Luffy mi? Ona kıyak geçtiği tek güç şeytan meyvesinden gelen gücü. Geri kalan bütün güçler kendisinin gayretiyle ortaya çıkıyor. Luffy de olan Haoshoku, Busoshoku, Kenbonshoku Haki'ler şu karakterlerde de var. Joy Boy, Ryuma, İmu, Xebec, Roger, WB, Garp, Rayleigh, Sengoku, Kaido, Shanks, Mihawk, Big Mom, Oden, Akainu(muhtemelen), Aokiji(muhtemelen), Yamato, Ben Beckman, Katakuri, Zoro, Sanji(muhtemelen), Hancock, Doflamingo, Ace, Chinjao.

Hem üç Haki'si hem de S-Tier meyvesi olan karakterlere de bir bakalım:

WB: Gura Gura No Mi

Akainu: Magu Magu No Mi

Kaido: Uo UO No Mi Model Seiryu

Big Mom: Soru Soru No Mi

Sengoku: Hito Hito No Mi Model Daibutsu

Aokiji: Hie Hie No Mi

Yamato: İnu İnu No Mi Model Okuchi No Makami

Katakuri: Mochi Mochi No Mi

Hancock: Mero Mero No Mi

Doflamingo: İto İto Mi

Ace: Mera Mera No Mi


Bunca örnekten sonra halen hater olmadığını iddia edebilecek misin?

Keşke mangayı iyi okusaydın. Bak adaya ilk geldiği zaman Kaku da patladı, hatta Stussy'ye sert çıkıştılar. Bu sayının iki karesinde Luffy bariyere çarptığı için patlıyor. Bir kez daha oku istersen. Luffy'de hasar sonrası bariyer beni az kalsın öldürecekti diyerek asıl hasarı Kizaru'dan değil de bariyerden yediğini söylemiş oldu.

Amirallerin üç beş yumruğa düşmeyeceklerini düşünmem Luffy'nin onları yine de peçete gibi kullanamayacakları anlamına nasıl geldi tam olarak? Luffy az kalsın ölüyordum sözünü bariyer için söylediğini amiral lobisi bile onayladı. İki defa patlıyor Üstelik.

Lütfen rica etsem biraz daha dikkatli okur musun paşam?

Senin hangi yazdığını düzelteceğimi şaşırdım doğrusu. Kizaru'nun tekmesini bile durduracak kadar yeteneği yoksa o zaman ne diye Luffy'ye bu kadar güçlendirme verdi diye Luffy'den tiksindin. Baksana kötü bir amirali bile durdurmaya yetmiyor senin mantığına göre.

Acaba Kizaru aşırı hızlı olduğu için o saldırının çok ani gelişmesi ve ışıktan dolayı Luffy gelen saldırıyı görmüyor elini yüzüne kapatmış dikkat edersen. Ne Kenbonsoku kullandı ne de silahlanma kullandı. Sırf Oda, Kizaru'ya artı yazacak bir hamle çizmek istedi olay tamamen bundan ibaret. Eğer Luffy ileri seviye silahlanma ve ileri seviye Kral Haki kullanarak o tekmeyi karşılasaydı ortada tek bacaklı bir Kizaru kalırdı.

Lucci bir tane bile vuramadı. Hemde serinin en hızlılarından olmasına rağmen. Şimdi bir de uyanış açmış. Bu hızı karşısında Luffy tepkiden tepkiye giriyor hatta bir ara uyuyordu. Sen halen Kizaru'nun hızı karşısında Luffy'nin hiçbir şey yapamayacağını mı düşünüyorsun gerçekten? Kizaru'dan bile hızlı çıkabilir Luffy Gear 5'de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık