O kadar altı boş ki karşı argüman üretme gereği duymadım.O sıra övdüğün Sabo, mera mera no mi yüzünden alev Kral olarak ün yapmıştır. Sen dua et Dragon meyve kullanmasın.
O kadar altı boş ki karşı argüman üretme gereği duymadım.O sıra övdüğün Sabo, mera mera no mi yüzünden alev Kral olarak ün yapmıştır. Sen dua et Dragon meyve kullanmasın.
Bu durum Yonko > Amiral kesinliğini ortadan kaldırıyor işte. Kaido hepsinden güçlü olsa bile Kuzan, Kizaru ve Akainu o seviyenin adamları.Iq su 50 den yüksek herhangi bir kalburüstü karaktere aynı tanımı yaparım bigmom a karşı.
Argüman üretemedim de. Sabo haki kral diye mi anılıyor da haberimiz yok? Sen dua et Dragon meyve kullanna biri çıkmasın diyorum başka bir şey demiyorum. O zaman görürüz boş argümanı.O kadar altı boş ki karşı argüman üretme gereği duymadım.
Herkese atar gider shanksa birader çeken Akainu gerçekten o seviyenin adamı heBu durum Yonko > Amiral kesinliğini ortadan kaldırıyor işte. Kaido hepsinden güçlü olsa bile Kuzan, Kizaru ve Akainu o seviyenin adamları.
Ne bu. Popülerlik alanlara/kendini kanıtlayanlara fangirlük mü yapıştırılıyor direkt. Law'a özel sanıyordum sjhsjh :dd.dKata fangirllüğü olduğu için anket kaybediyor başka izahı yok.Lucci Kaido devirmiş Luffy karşısına çıkıyor.Hani her arc güçleniyordular sayı saydığı yerde güçleniyordu tayfa şimdi noldu Luffy yerinde mi saymış ki karşısına boş adam koysunlar.
Luffy’nin meyvesi çöptü Luffy adam etmişti o meyveyi hayata herkesten 3-0 geride başlamıştı ahahahs çok adam doyurdu çok ekmeğini yemişlerdi bu muhabbetin.Luffy meyve karakteridir sıfatından çıkıyor gibiydi sonra boydan girdi bu tanıma. Tebrik ediyoruz.
İki arc önce Doflamingo'ya hasar atamayan adam onun üstünde bir güç olan Queen'i yendi. Gelişim hızına şaşırmadın mı? Oda artık kesenin ağzını açtı. Serinin zirve saldırısı olan Bajrang Gun bile seri sonuna kadar ilk 10 içine giremeyecek bu gidişle.Sanji bu seviyeye zor çıkar. En fazla Fuji-Aramaki seviyesine yaklaşır.
Seride dövüşlerinde en çok haki kullanan adama meyve adamı diyon ya ben niye zahmet edip cevap vereyim ki?Argüman üretemedim de. Sabo haki kral diye mi anılıyor da haberimiz yok? Sen dua et Dragon meyve kullanna biri çıkmasın diyorum başka bir şey demiyorum. O zaman görürüz boş argümanı.
Shanks da Akainu’dan güçlü olsun ama ufak bir farkla öndedir. Çok büyük bir fark olacağını sanmam.Herkese atar gider shanksa birader çeken Akainu gerçekten o seviyenin adamı he