Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirale gear 4 dan başladıysa lucciyi daha ciddi rakip olarak görüyor demektir. Kuma akainuyla karşılaşmasıni niye ciddiye alıyorsunuz sonuçta karşılaşmaları savacakalri anlamına gelmiyor. Kuma önünde bir engel yoksa isinlanabiliyor. Redline a carpmasaydi ışınlanma ya devam ederdi. Düzlük alana ulastiysa savaşmak yerine isinlanabilir. Son olarakta robotu uyanması mantıklı değil. Sonuçta enerjisi bittiği için çalışmayı durdurmuş robot niye bir anda canlandı. Frankynin enerji için kola kullanması gibi sesle enerji dolduruyorsa başka.
 
İki arc önce Doflamingo'ya hasar atamayan adam onun üstünde bir güç olan Queen'i yendi. Gelişim hızına şaşırmadın mı? Oda artık kesenin ağzını açtı. Serinin zirve saldırısı olan Bajrang Gun bile seri sonuna kadar ilk 10 içine giremeyecek bu gidişle.

Sanji'nin neler yapacağını, ne seviyelere çıkacağını sağolsun Kizaru gösteriyor.
Sanji’nin bu seviyeye gelmesi için geleceği görme ve üst seviye kral hakisi kullanma p.upları alması lazım. Olursa dediğin olabilir.
 
Şaka maka shichibukai lobisi bile yonko lobisine kafa tutabilir gözüküyor yakında. Kumali shichiler abubakarli Beşiktaş efektifligi gosterebilirler
 
@Alpamis

Doğruyu söyle, şuan inşallah kizaru çok sert vurmuştur luffy bilinci kaybetmiş o yüzden g5 açmıştır diyorsun dimi. kaldı ki g5 süresi kısa :p kizarudan kaçamaz da :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık