Sana göre hiç bir şey yapamayacaktı Kizaru?Adam sadece tekme atmış la, sanki tek atmış, mezara atmış gibi a*iralci tayfa sevinmiş. Eğer dövüş uzatsa Kizaru lamba olacak haberleri yok.
Sana göre hiç bir şey yapamayacaktı Kizaru?Adam sadece tekme atmış la, sanki tek atmış, mezara atmış gibi a*iralci tayfa sevinmiş. Eğer dövüş uzatsa Kizaru lamba olacak haberleri yok.
Amirali şişiren yok, siz zayıf görüyordunuz. Amiralin de işini çabucak bitiremeyecek unutun onu.Halen diyorum, Luffy >> Kizaru
Fakat söylediğimizi anlamak istemiyorsunuz? Tayfanın buradan acilen sıvışması lazım. Bu yüzden Kizaru için niye Gear 5 açtı demeniz hata. Bu gücü Lucci'ye bile açtı Kizaru'ya açması niye amirali böyle şişiriyorsunuz da Lucci için burun kıvırıyorsunuz?
Yanıyorum.Alevlendin mi sen ne oldu?
Luffy'nin kalp sesinden robotlar tetikleniyorya onun için yazdım. Meyvesi iş yapabilir diye.Ne olmuş ki
Dilimizde tüy bitti.Bu forumda objektif manga yorumlayan iki elin parmağını geçmez.Kötü karakterlere ayrı tarife sevilen sevilmeyen karaktere ayrı tarife sanki taksimetre açıyor gibiler. :SG5 ilk baştan açtıran Lucci>G4 sonrası açtıran Kizaru onaylandı. @Millennium Wizard haklı çıktı.
Amiral Lucci diyorsun Kata’ya anket kaybediyor. Şu Kizaru ile Lucci’yi bir tutma la.Dilimizde tüy bitti.Bu forumda objektif manga yorumlayan iki elin parmağını geçmez.Kötü karakterlere ayrı tarife sevilen sevilmeyen karaktere ayrı tarife sanki taksimetre açıyor gibiler. :S
Kizaru > Big Mom. Kizaru kaybetse bile bu değişmez.Yonko lobisinin cevval gençleri sakinliğinizi koruyun ve ahaber lobisine yanlayan yonkocuları titizlikle not alın. Vakti gelince gereken yapılacaktır.