Adam sadece tekme atmış la, sanki tek atmış, mezara atmış gibi a*iralci tayfa sevinmiş. Eğer dövüş uzatsa Kizaru lamba olacak haberleri yok.
Maksat eğlence olsun , herkese biraz sallıyoruz. Tek tarafımız WB@Whitebear D kim kazanırsa orada oluyorsun maaşallahh
Olum gönlünü ferah tut Kizaru şamarını yiyecek. Sen arada bir eski yorumlarını okuyup tanıdık modlara el altından sildir yeterÇok yalnız kaldım yav. Her yerden 10-15 kişi bir saldırıyor. Herkes laf atıyor.
Yardıma ihtiyacım var. @Raiden @Dattebayo..! @carpe d. em ve son olarak eski Luffy'ci @Master of Puppets
İstiyorsan geçeyim senin tarafaÇok yalnız kaldım yav. Her yerden 10-15 kişi bir saldırıyor. Herkes laf atıyor.
Yardıma ihtiyacım var. @Raiden @Dattebayo..! @carpe d. em ve son olarak eski Luffy'ci @Master of Puppets
Halen diyorum, Luffy >> KizaruYahu Kizaru için ara öğün dediniz, atıştırmalık dediniz, antrenman dediniz. Şimdi de G5 şart diyorsun.
Adamı gözü yuvasından çıkıyordu ne sinek ısırığı.Yahu kkaidoyu nerde dövdü. Bir tane aparkat attı o da sinek ısırığı kaido için zaten. sonra g5 le yendi zaten
Nolur geç de tarafların doğruluğu iyice ortaya çıksınİstiyorsan geçeyim senin tarafa
Arc başı luffy ve arc sonu luffy diye bir gerçek var. Gönlünü ferah tut arc sonunda luffy şov yapar bu tam yonko olmuş derizÇok yalnız kaldım yav. Her yerden 10-15 kişi bir saldırıyor. Herkes laf atıyor.
Kardeş sana soran olmadı yav.Mop sana Suplex atar bu konuda ben sana diyim.