Adam sadece tekme atmış la, sanki tek atmış, mezara atmış gibi a*iralci tayfa sevinmiş. Eğer dövüş uzatsa Kizaru lamba olacak haberleri yok.
Maksat eğlence olsun , herkese biraz sallıyoruz. Tek tarafımız WB@Whitebear D kim kazanırsa orada oluyorsun maaşallahh
Olum gönlünü ferah tut Kizaru şamarını yiyecek. Sen arada bir eski yorumlarını okuyup tanıdık modlara el altından sildir yeterÇok yalnız kaldım yav. Her yerden 10-15 kişi bir saldırıyor. Herkes laf atıyor.
Yardıma ihtiyacım var. @Raiden @Dattebayo..! @carpe d. em ve son olarak eski Luffy'ci @Master of Puppets
İstiyorsan geçeyim senin tarafaÇok yalnız kaldım yav. Her yerden 10-15 kişi bir saldırıyor. Herkes laf atıyor.
Yardıma ihtiyacım var. @Raiden @Dattebayo..! @carpe d. em ve son olarak eski Luffy'ci @Master of Puppets
Halen diyorum, Luffy >> KizaruYahu Kizaru için ara öğün dediniz, atıştırmalık dediniz, antrenman dediniz. Şimdi de G5 şart diyorsun.
Adamı gözü yuvasından çıkıyordu ne sinek ısırığı.Yahu kkaidoyu nerde dövdü. Bir tane aparkat attı o da sinek ısırığı kaido için zaten. sonra g5 le yendi zaten
Nolur geç de tarafların doğruluğu iyice ortaya çıksınİstiyorsan geçeyim senin tarafa![]()
Arc başı luffy ve arc sonu luffy diye bir gerçek var. Gönlünü ferah tut arc sonunda luffy şov yapar bu tam yonko olmuş derizÇok yalnız kaldım yav. Her yerden 10-15 kişi bir saldırıyor. Herkes laf atıyor.![]()
Kardeş sana soran olmadı yav.Mop sana Suplex atar bu konuda ben sana diyim.