Dediğim gibi şahsi sohbete döndüğü sürece serbest bırakmayacağım.Makara muhabbet böyle dönüyor bizim ortamda zaten sal gitsin bak nasıl akıyor konu. Gençlere sövüyorum ama gülüyorum da güzel yani
Dediğim gibi şahsi sohbete döndüğü sürece serbest bırakmayacağım.Makara muhabbet böyle dönüyor bizim ortamda zaten sal gitsin bak nasıl akıyor konu. Gençlere sövüyorum ama gülüyorum da güzel yani
Kuma patinin patlama gücünü arttırmak için dayak yemeye yer arıyor demek, güzel teori tuttum bunu.Gercek kumayi Sakaziki duman etti diyelim. E o zaman odadaki patiye ne olacak? Hatırladığımiz kadariyla o patinin icinde sadece ve sadece kötü anilar vardı. Bence herkesin bekledigi adanin patlama ihtimali kumanin patisinin patlamasiyla ortaya çıkacak. Cunku kumayi gördüğümüz 2y sonrasi tum panellerde kuma aci cekiyor. Ve hasar aliyordu. Velhasili kelam eggheadde aslinda hidrojen bombasi var. Ve bu hidrojen bombasini elbet gorecegiz. Yazin kenara .d
Sanji bu seviyeye zor çıkar. En fazla Fuji-Aramaki seviyesine yaklaşır.Luffy'nin en hızlı formu Gear 5, serinin en hızlılarından birinin karşısında Snakeman'dan daha bitirici ve daha hızlı bir yetenek varken Snakeman kullanmanın bir anlamı yok. Dövüş uzun uzadıya sürecek bir mücadele değil. Hemen fişini çekip Egghead'den ayrılma niyetindeler.
Ayrıca Kizaru'nun yapacağı şov Sanji'ye artı yazdı bile. O kemçük ağzın fişini Sanji çekecek.
Doragon, Sakazuki'yi çiğner dert etme..Dragon Sakadan güclü olmalı mantığıma göre ama her şey olabilir,şu durumda.
Hislerim Dragon için endişeli.
Kardeşim böyle zırt pırt çağıracaksanız nerde kaldı bizim ‘ God ‘ luk.Nika gelip geleceğine bin pişman oldu. Adam avatarının Luffy basiretsizi olacağını bilse 800 yıl daha yatardı.