Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En hızlı modunda hızına yenik düştüğünü çizip devamında G5'e geçirtmiştir üstünlük kursun diye. Bölüm gelmiş ölüm kalım savaşı olmuş da Kizaru çaresiz bırakmış gibi yazıyorsunuz görmeden.

Valla yapılacak olan budur zaten atmosfer güzel hep güzeldi. Yarın bir gün Kizaru Bay Y vol 2 yerse aynı tarifeden devam ederiz öyleyse.
Dediğim olayda iş eğlenceden çıkıp şahsi sohbet gibi oluyor kişiler arasında. Bu şekilde olması durumunda serbest bırakabilirim.
 
Satürn : beyler bizim ekip kaç kişiydi
Jüpiter : 5 yıldızız neden sordun
Satürn : 6 yapın onu dönünce anlatırım . Amirallerle arayı iyi tutun o Garling hıyarına söyleyin Fujiden uzak dursun
 
Onların tuzağına düşmüyorum. Ben objektif düşüncemi söylüyorum. Ama Oda'nın tarzı bu değil diye de belirttim. O yüzden şaşırmıyorum bölümde olanlara. Youtube'da G5'e nasıl tepkiler verildiğini gördüm. Dünya genelinde çok sevilmiş. Oda bunun ekmeğini yiyecek. Çok pirim kasar oradan. Oda'ya az çok anladıysam sıkılmıştır uzun zamandır aynı şeylerle çizmekten karakterini şimdi G5 ile yeni bir şeyler deniyor işte. Güç dengesini düşündüğü yok çok.
Luffyyi sürekli düşürüp kolpa hareketlerle geri getirmese, başkasında bitmeyen hakiyi devamlı emme basma tulumbaya çevirmese ve öldü diye de hepimizin farkında olduğu yalanı söylemese meyve uyanışında bu gördüklerimizin çoğu olur ve normal karşılardık lakin herif sosyal medyadan dolan lpgli kitleyi gazlarım diye çok gereksiz hareketler yaptı. Kendisi de eğleniyordur belki ama ayağı yere daha sağlam basan op kurgusuna alışkın olanlar için şaşırtıcı oluyor elbette.
Mesela şunu gördükten sonra Luffynin attığı son yumruğun büyüklüğüne niye şaşırayım ya da çok zorlanarak saldırıyı son gücüyle yaptığına neden ikna olayım?

Zamanla bir unuturuz mevzuları alışırız belki daha güzel gelir ama şu an Luffy ne yaparsa yapsın "vay be" diyemeyecek insanlar ve bu konuda da haklılar. Neden yapamasın ki derler olsa olsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık